Foto – Anda Krauze un no “Rogas maize” arhīva

Pīrādziņi ar puravu pildījumu 0

Sastāvdaļas
• Rauga mīkla

Pildījumam
• Puravs
• Olas
• Majonēze
• Eļļa cepšanai
• Dārzeņu sausais buljons

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kā un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Kokteilis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Puravus sagriež un apcep, pievieno sauso buljonu, majonēzi, sagrieztas vārītas olas un kārtīgi sajauc. Masu liek uz izveltnētiem rauga mīklas aplīšiem un aizspiež malas. Pīrāgus kārto uz plāts un cep +200…+220 °C aptuveni 20–25 minūtes.

Pildījumam var izmantot arī vistas vai jebkuru malto gaļu, sarīvētu sieru, maltas sēnes, skābētus kāpostus, rīsus un olu. Var likt saldo pildījumu – šokolādi, biezpienu vai ogas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.