Foto-Shutterstock

Pīrāgs “Zebra” 0

Sastāvdaļas – 2 glāzes cukura, 5 olas, 200 g sviesta, glāze krējuma, 2 glāzes miltu, 2 ēdamkarotes kakao pulvera, tējkarote dzēstas sodas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Kokteilis
“Diezgan nevīžīga un prasta” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas un “drosmīgie” komentētāji
Trampa lūgums mediķiem pēc tam, kad pēc atentāta tika nogādāts slimnīcā, lika mediķiem pārsteigti raustīt plecus 3
Lasīt citas ziņas

Olas kopā ar cukuru sakuļ līdz baltām putām. Pievieno 2 glāzes izsijātu miltu, sodu, iepriekš izkausētu un atdzesētu sviestu, krējumu un visu ļoti rūpīgi samaisa (vislabāk ar mikseri).

Mīklu sadala divās vienādās daļās. Vienai daļai pievieno 2 ēdamkarotes miltu, otrai – 2 ēdamkarotes kakao. Samaisa, lai nebūtu kunkulīšu. Mīklai jābūt ne pārāk bieza krējuma konsistencē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Platu formu iesmērē ar sviestu. Centrā lej pārmaiņus abas mīklas nelielām porcijām (pa ēdamkarotei), tā lai veidotos kārtas. Nemaisīt!

Cep 200 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram pusstundu. Ja pīrāgam virsma jau izcepusies, bet vidus vēl ne, tad pīrāgu vajag apsegt ar foliju, samazināt karstumu līdz 180 grādiem un cept līdz gatavībai.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.