Foto-Shutterstock

Pīrāgs “Zebra” 0

Sastāvdaļas – 2 glāzes cukura, 5 olas, 200 g sviesta, glāze krējuma, 2 glāzes miltu, 2 ēdamkarotes kakao pulvera, tējkarote dzēstas sodas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
Kokteilis
Vēl nesen Oļegs Kristīnei dāvāja 130 tūkstošu eiro vērtu automašīnu: miljonāra Fiļa mīļotā Kristīne nāk klajā ar negaidītu paziņojumu
“Vai valsts svētki ir atcelti?” Patriotu mēnesis, bet “Rimi” veikalos Latvijas karodziņu vietā kas pavisam cits
Lasīt citas ziņas

Olas kopā ar cukuru sakuļ līdz baltām putām. Pievieno 2 glāzes izsijātu miltu, sodu, iepriekš izkausētu un atdzesētu sviestu, krējumu un visu ļoti rūpīgi samaisa (vislabāk ar mikseri).

Mīklu sadala divās vienādās daļās. Vienai daļai pievieno 2 ēdamkarotes miltu, otrai – 2 ēdamkarotes kakao. Samaisa, lai nebūtu kunkulīšu. Mīklai jābūt ne pārāk bieza krējuma konsistencē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Platu formu iesmērē ar sviestu. Centrā lej pārmaiņus abas mīklas nelielām porcijām (pa ēdamkarotei), tā lai veidotos kārtas. Nemaisīt!

Cep 200 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram pusstundu. Ja pīrāgam virsma jau izcepusies, bet vidus vēl ne, tad pīrāgu vajag apsegt ar foliju, samazināt karstumu līdz 180 grādiem un cept līdz gatavībai.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.