Foto-Shutterstock

Pīrāgs “Zebra” 0

Sastāvdaļas – 2 glāzes cukura, 5 olas, 200 g sviesta, glāze krējuma, 2 glāzes miltu, 2 ēdamkarotes kakao pulvera, tējkarote dzēstas sodas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 201
Lasīt citas ziņas

Olas kopā ar cukuru sakuļ līdz baltām putām. Pievieno 2 glāzes izsijātu miltu, sodu, iepriekš izkausētu un atdzesētu sviestu, krējumu un visu ļoti rūpīgi samaisa (vislabāk ar mikseri).

Mīklu sadala divās vienādās daļās. Vienai daļai pievieno 2 ēdamkarotes miltu, otrai – 2 ēdamkarotes kakao. Samaisa, lai nebūtu kunkulīšu. Mīklai jābūt ne pārāk bieza krējuma konsistencē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Platu formu iesmērē ar sviestu. Centrā lej pārmaiņus abas mīklas nelielām porcijām (pa ēdamkarotei), tā lai veidotos kārtas. Nemaisīt!

Cep 200 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram pusstundu. Ja pīrāgam virsma jau izcepusies, bet vidus vēl ne, tad pīrāgu vajag apsegt ar foliju, samazināt karstumu līdz 180 grādiem un cept līdz gatavībai.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.