Foto: Ilze Pētersone

Dzērveņu un piena želeja ar vīģēm un šokolādes–rupjmaizes kraukšķi 0

Piena želeja

350 ml piena, 100 ml saldā krējuma, 50 g cukura un ceturtdaļu vaniļas pāksts uzvāra, ļauj nedaudz atdzist un pievieno 15 g uzbriedināta želatīna.

Reklāma
Reklāma

Dzērveņu želeja

Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Lasīt citas ziņas

330 ml dzērveņu sulas, 100 ml ūdens, 60 g cukura uzvāra, ļauj atdzist un pievieno uzbriedinātu 15 g želatīnu.

Šokolādes–rupjmaizes kraukšķis

Izkausē 100 g šokolādes, ar otiņu uzklāj platā joslā uz pergamenta un pārkaisa ar uzbriedinātu rīvmaizi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Stikla glāzē ielej dzērveņu želeju, kad tā sastingusi, lej piena želeju, un tā pamīšus pilda abas želejas, kamēr glāze pilna. Dekorē ar svaigām vīģēm un šokolādes–rupjmaizes kraukšķi. Var arī pievienot putotu saldo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.