Plānās kartupeļu pankūciņas 0

Sastāvdaļas – 5 vidēji kartupeļi, 250–300 ml piena, 250–300 g miltu, 3–4 ķiploka daiviņas, 3 olas, 3 ēdamkarotes cukura, 3 ēdamkarotes augu eļļas, sāls, zaļumi pēc vēlmēm.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā 134
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus novāra sālsūdenī mīkstus, nedaudz atdzesē un kopā ar ūdeni, kurā vārījās, sablenderē viendabīgā putrā.

Pievieno caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus, olas, miltus, pienu (pirms tam uzkarsēt līdz verdošai temperatūrai), augu eļļu un vienu tējkaroti sāls.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visu ļoti rūpīgi samaisa un ļauj mīklai atpūsties vismaz 20 minūtes (ja ir laiks, var arī ilgāk).

Cep augu eļļā uzkarsētā pannā plānas pankūciņas. Mīklu nelej pa visu pannu, jo būs grūti apgriezt. Vislabāk vienu pusi stingri sacept, tad vieglāk apgriezt. Pēc vēlmēm vēl nesacepto pusi pankūkai var pārkaisīt ar sasmalcinātiem zaļumiem – dillēm, lociņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.