Anda Krauze

Plānās pankūkas ar medu, augļiem un saldējumu 0

Jūlija sākumā durvis apmeklētājiem Rīgā, Valdemāra ielas sākumā jaunā ampluā vēris “Preses bārs”. Tagad ar nosaukumu “Preses pīle”, stāsta bāra valdes priekšsēdētājs EDGARS SMALKAIS. Katru nedēļu bāra ēdienkartē iekļauts kāds dienas ēdiens. Kad viesojāmies “Prese pīlē”, tā bija aukstā zupa ar garnelēm. Par gardu ēdienu klāstu gādā pavāre NAIRA MAISURADZE. Patlaban bagātīgi zaļo baziliks, tāpēc mūsu lappusei Naira piedāvā ēdienus ar šo garšaugu.

Reklāma
Reklāma

 

“Varbūt tas nelietis Brunavā nošāva mazo Modra draugu tieši brīdī, kad viņš kaut kur zem krūmiem bija aizsnaudies?” Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Kokteilis
Tava dzīves kulminācija vēl gaida vai ir jau pagātnē? Katra zodiaka zīmes pārstāvja dzīves labākie gadi
Lasīt citas ziņas

Plānās pankūkas ar medu, augļiem un saldējumu

SASTĀVDAĻAS Pankūku mīklai: olas, piens, milti, sāls, cukurs. Medus, augļi, saldējums, olīveļļa.

CITI ŠOBRĪD LASA

KĀ GATAVOT? Pagatavo plāno pankūku mīklu un cep gaiši brūnas pankūkas. Pannā uz lēnas uguns izkausē medu, liek gatavās pankūkas un vēlreiz viegli apcep no abām pusēm. Kārto uz šķīvja, pievieno augļus, šoreiz – sagrieztu bumbieri, kivi, fizāli – un saldējumu (šoreiz šokolādes).

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.