Anda Krauze

Plānās pankūkas ar medu, augļiem un saldējumu 0

Jūlija sākumā durvis apmeklētājiem Rīgā, Valdemāra ielas sākumā jaunā ampluā vēris “Preses bārs”. Tagad ar nosaukumu “Preses pīle”, stāsta bāra valdes priekšsēdētājs EDGARS SMALKAIS. Katru nedēļu bāra ēdienkartē iekļauts kāds dienas ēdiens. Kad viesojāmies “Prese pīlē”, tā bija aukstā zupa ar garnelēm. Par gardu ēdienu klāstu gādā pavāre NAIRA MAISURADZE. Patlaban bagātīgi zaļo baziliks, tāpēc mūsu lappusei Naira piedāvā ēdienus ar šo garšaugu.

Reklāma
Reklāma

 

Pasauli nākamgad gaida vēl šausminošāki pārbaudījumi: gaišreģes Vangas prognozes 2026. gadam 1
Kokteilis
Trīspadsmitajā dzimst praktiskie, bet ceturtajā – neatlaidīgie: ko par tavu personību spēj atklāt tavs dzimšanas datums
Veselam
Atpūta nav slinkums, tā ir atjaunošanās! 13 ieradumi, kas slepus paātrina novecošanos 14
Lasīt citas ziņas

Plānās pankūkas ar medu, augļiem un saldējumu

SASTĀVDAĻAS Pankūku mīklai: olas, piens, milti, sāls, cukurs. Medus, augļi, saldējums, olīveļļa.

CITI ŠOBRĪD LASA

KĀ GATAVOT? Pagatavo plāno pankūku mīklu un cep gaiši brūnas pankūkas. Pannā uz lēnas uguns izkausē medu, liek gatavās pankūkas un vēlreiz viegli apcep no abām pusēm. Kārto uz šķīvja, pievieno augļus, šoreiz – sagrieztu bumbieri, kivi, fizāli – un saldējumu (šoreiz šokolādes).

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.