Rimi Publicitātes foto

Plātsmaize “Vēršacs” 0

Rimi Gardēži šefpavārs Normunds Baranovskis un veselīga uztura māksliniece Inga Pūce aicina šogad krāsotās Lieldienu olas izmantot galda rotāšanai un piedāvā viegli pagatavojamu recepti.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 220°C.
2. Atkausē mīklu. Mīklas plāksnes savieno kopā un izrullē vienā garā mīklas plātī.
3. Izrullēto mīklu liec formā un cep cepeškrāsnī 10 minūtes.
4. Uz pannas apcep bekonu ar timiānu.
5. Izceptās mīklas formā liec bekona šķēlītes, pākšu zirņus, pievieno olas.
6. Samazini cepeškrāsnī temperatūru līdz 160°C un cep plātsmaizi, kamēr tā gatava.
7. Pirms pasniegšanas plātsmaizi apkaisi ar sāli un pipariem.

Rimi Gardēžu padoms:
Mīklas cepšanai vari izmantot folija veidni – saliec foliju vairākās kārtās, ieloki maliņas uz augšu, cik vien lielas un platas vēlies, un liec tajā cepties mīklu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.