Publicitātes foto

Plūmju griljāža ar mājas saldējumu 0

Desertu piedāvā meksikāņu virtuves lietpratējs, restorānu tīkla “Tex-Mex” šefpavārs Kristaps Viesturs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Tas ir neprāts! Mākslīgais intelekts nosauc 5 automašīnas, kuras labāk nepirkt lietotas
Kokteilis
Mežāzis – spītība, Lauva – lepnums: kas traucē katrai zodiaka zīmei kļūt bagātai?
Kokteilis
Ko gaidīt no Trampa un Putina tikšanās? Mākslīgais intelekts prognozē trīs scenārijus, bet izceļ vienu
Lasīt citas ziņas

Plūmju griljāža ar mājas saldējumu un cukurniedru cukura sīrupu 4 personām

Plūmes 600 g.
Cukurs 50 g., jeb 2 ēdamkarotes
Kanēlis 10 g.
Saldējums
Cukurniedru cukurs 100 g.
Ūdens 50 g.

CITI ŠOBRĪD LASA

Plūmes atbrīvo no kauliņiem, pēc tam tās sagriež uz pusēm. Apstrādātās plūmju pusītes pārber ar cukuru un kanēli. Plūmes liek cepties cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes 180° C temperatūrā. Katliņā uzvāra ūdeni, tam pievieno cukurniedru cukuru un reducē to tik ilgi, kamēr cukurs sāk sabiezēt. Karstās plūmju pusītes pasniedz kopā ar saldējumu, ko pirms pasniegšanas pārlej ar sīrupu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.