Publicitātes foto

Plūmju griljāža ar mājas saldējumu 0

Desertu piedāvā meksikāņu virtuves lietpratējs, restorānu tīkla “Tex-Mex” šefpavārs Kristaps Viesturs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu 63
Kokteilis
atbrīvoties no ļaunās acs un atjaunot spēku: rituāli katrai zodiaka zīmei
Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
Lasīt citas ziņas

Plūmju griljāža ar mājas saldējumu un cukurniedru cukura sīrupu 4 personām

Plūmes 600 g.
Cukurs 50 g., jeb 2 ēdamkarotes
Kanēlis 10 g.
Saldējums
Cukurniedru cukurs 100 g.
Ūdens 50 g.

CITI ŠOBRĪD LASA

Plūmes atbrīvo no kauliņiem, pēc tam tās sagriež uz pusēm. Apstrādātās plūmju pusītes pārber ar cukuru un kanēli. Plūmes liek cepties cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes 180° C temperatūrā. Katliņā uzvāra ūdeni, tam pievieno cukurniedru cukuru un reducē to tik ilgi, kamēr cukurs sāk sabiezēt. Karstās plūmju pusītes pasniedz kopā ar saldējumu, ko pirms pasniegšanas pārlej ar sīrupu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.