Publicitātes foto
Plūškoka un citronu sīrups 0
Sastāvdaļas 0,5 l sīrupa
• 100 ml plūškoka sulas koncentrāta
• 100 ml ūdens
• 280 g Dansukker dzidrā sīrupa
• 1 citrona sula
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
Traģisks notikums bērnu slimnīcā Rīgā – iespējams, mediķu kļūdas dēļ miris bērns
“Mēle nestāvēja aiz zobiem.” Skolotājs atklāj jauniešu stāstīto par 300 eiro vērto dalību protestā
Pagatavošana.
Visas sastāvdaļas liek katlā un vāra, nepārtraukti maisot, aptuveni 5 minūtes.
Sīrupu lej tīrās, izkarsētās pudelēs un aizkorķē. Uzglabā ledusskapī.
Plūškoks Eiropā ir ļoti populārs augs, un pamazām to vairāk sāk izmantot arī mūsu saimnieces.



