Publicitātes foto
Plūškoka un citronu sīrups 0
Sastāvdaļas 0,5 l sīrupa
• 100 ml plūškoka sulas koncentrāta
• 100 ml ūdens
• 280 g Dansukker dzidrā sīrupa
• 1 citrona sula
Reklāma
Reklāma
“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Kā un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Svinēsim Latvijas valsts proklamēšanas 107. gadadienu! Vislatvijas 18. novembra pasākumu programma vienuviet
Pagatavošana.
Visas sastāvdaļas liek katlā un vāra, nepārtraukti maisot, aptuveni 5 minūtes.
Sīrupu lej tīrās, izkarsētās pudelēs un aizkorķē. Uzglabā ledusskapī.
Plūškoks Eiropā ir ļoti populārs augs, un pamazām to vairāk sāk izmantot arī mūsu saimnieces.



