Publicitātes foto

Plūškoka un citronu sīrups 0

Sastāvdaļas 0,5 l sīrupa
• 100 ml plūškoka sulas koncentrāta
• 100 ml ūdens
• 280 g Dansukker dzidrā sīrupa
• 1 citrona sula

Veselam
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
RAKSTA REDAKTORS
Traģisks notikums bērnu slimnīcā Rīgā – iespējams, mediķu kļūdas dēļ miris bērns
“Mēle nestāvēja aiz zobiem.” Skolotājs atklāj jauniešu stāstīto par 300 eiro vērto dalību protestā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Visas sastāvdaļas liek katlā un vāra, nepārtraukti maisot, aptuveni 5 minūtes.
Sīrupu lej tīrās, izkarsētās pudelēs un aizkorķē. Uzglabā ledusskapī.
Plūškoks Eiropā ir ļoti populārs augs, un pamazām to vairāk sāk izmantot arī mūsu saimnieces.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.