Saruna ar šefpavāru Rūdolfu Šteinbergu par medījumu gaļu. Podkāsta “Šauj garām!” 51.epizode 0

Gaļas dalīšanas tradīcijas katrā mednieku klubā ir atšķirīgas. Vieni cērt, citi zāģē, vēl citi atkaulo. Tomēr ir viena visai bieži sastopama problēma – pēc dalīšanas procesa gaļa ir drīzāk sakapāta un sašķaidīta mazos, nenosakāmos gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
RAKSTA REDAKTORS
“”Rimi” veikala vadītāja pazemo darbiniekus, cilvēki ir bailēs, vadībai vienalga,” drosmīga darbiniece atklāj haosu uzņēmumā
TV24
“Ir vēl viens liels spēlētājs, kurš var “uzspļaut” Zelenskim!” Rajevs skaidro, kas notiks, ja Ukrainas armija atteiksies pārstāt karu
Lasīt citas ziņas

Tādēļ arī saruna ar restorāna “32. augusts” šefpavāru Rūdolfu Šteinbergu par medījumu gaļas dalīšanu, par to, kuri gabali uzskatāmi par vērtīgākajiem, ko pareizi ar šiem gabaliem darīt, kā vakuumot, cik ilgi glabāt, par saldēšanu, gatavināšanu un daudzām citām būtiskām lietām.

Skaties Youtube:

Klausies Spotify:

Epizode veidota sadarbībā ar SIA “Ieroči”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.