Saruna ar šefpavāru Rūdolfu Šteinbergu par medījumu gaļu. Podkāsta “Šauj garām!” 51.epizode 0

Gaļas dalīšanas tradīcijas katrā mednieku klubā ir atšķirīgas. Vieni cērt, citi zāģē, vēl citi atkaulo. Tomēr ir viena visai bieži sastopama problēma – pēc dalīšanas procesa gaļa ir drīzāk sakapāta un sašķaidīta mazos, nenosakāmos gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
Skolas direktora viedoklis par skolotāju apdāvināšanu mācību gada noslēgumā: “Sabiedrība ir morāli slima ar šīm dāvanām un pateicībām”
RAKSTA REDAKTORS
“Daži jūtas kā no ķēdes norāvušies, citi otru reizi uz tā paša grābekļa neuzkāps. Es… nekad nevēlos tur atgriezties” – Līnas stāsts par tikšanu prom no krīzes centra 14
Kokteilis
VIDEO. Iemīļotais aktieris Andris Keišs benzīntankā piedzīvojis smieklīgu “tikšanos” pats ar savu balsi 8
Lasīt citas ziņas

Tādēļ arī saruna ar restorāna “32. augusts” šefpavāru Rūdolfu Šteinbergu par medījumu gaļas dalīšanu, par to, kuri gabali uzskatāmi par vērtīgākajiem, ko pareizi ar šiem gabaliem darīt, kā vakuumot, cik ilgi glabāt, par saldēšanu, gatavināšanu un daudzām citām būtiskām lietām.

Skaties Youtube:

Klausies Spotify:

Epizode veidota sadarbībā ar SIA “Ieroči”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.