Saruna ar šefpavāru Rūdolfu Šteinbergu par medījumu gaļu. Podkāsta “Šauj garām!” 51.epizode 0

Gaļas dalīšanas tradīcijas katrā mednieku klubā ir atšķirīgas. Vieni cērt, citi zāģē, vēl citi atkaulo. Tomēr ir viena visai bieži sastopama problēma – pēc dalīšanas procesa gaļa ir drīzāk sakapāta un sašķaidīta mazos, nenosakāmos gabaliņos.

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
NATO apsver būtiskas izmaiņas savā stratēģijā: izskan runas par preventīvu triecienu Krievijai 1
Lasīt citas ziņas

Tādēļ arī saruna ar restorāna “32. augusts” šefpavāru Rūdolfu Šteinbergu par medījumu gaļas dalīšanu, par to, kuri gabali uzskatāmi par vērtīgākajiem, ko pareizi ar šiem gabaliem darīt, kā vakuumot, cik ilgi glabāt, par saldēšanu, gatavināšanu un daudzām citām būtiskām lietām.

Skaties Youtube:

Klausies Spotify:

Epizode veidota sadarbībā ar SIA “Ieroči”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.