Publicitātes foto

Portobello pica – vienkārša recepte drēgniem rudens vakariem 0

Nupat durvis vaļā vēris pirmais restorāns “Pica Rīga” (Rīgā, Strēlnieku ielā 1A), kas apmeklētājiem piedāvās tādu eksotiku kā pica ar strausa un brieža gaļu, kā arī pica no melnas mīklas. Svinot restorāna atklāšanu, “Pica Rīga” pavāri piedāvā “Portobello” picas recepti, ko ikviens var pagatavot mājās kādā drēgnākā rudens vakarā, kad laikapstākļi nevilina doties ārpus mājām.

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
200 g picas mīkla
3 lielas portobello sēnes
1 ēdamkarote olīveļļas
200 g Itālijas saldās desas šķēlēs
Ap 10 vīnogu tomāti
1/2 ēdamkarotes skābā krējuma
1/2 glāze sasmalcinātu vai saplēstu bazilika lapu
1/2 tase sasmalcināta parmezāna siera
Šķipsniņa sāls un svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana.
Izrullē picas mīklu 30 centimetru diametrā, uz tās uzsmērē skābo krējumu. Uz picas izkārto šķēlēs sagrieztas Portobello sēnes, Itālijas saldo desu un vīnogu tomātus. Liek picu krāsnī cepties 300 grādu temperatūrā uz 7 minūtēm. Kad noteiktais laiks pagājis, svarīgi pārliecināties, ka picas maliņa un apakša izcepusies zeltaini brūna, tad izņem picu no cepeškrāsns.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pāri pārber parmezānu un sasmalcinātu baziliku.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.