Foto – Aija Geida

Prosas putra kā pamatēdiens 0

Sastāvdaļas
• 200 g prosas
• 600 ml buljona
• sīpols
• ½ burkāna
• 2 ēdamkarotes sviesta
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolu nomizo un sakapā, burkānu sarīvē. Katlā izkausē sviestu, apcep dārzeņus un pievieno vairākas reizes noskalotu prosu. Apcep un pārlej ar buljonu, pieber sāli un melnos piparus. Uz mazas uguns vāra septiņas minūtes. Izslēdz uguni, uzliek vāku un 20 minūtes sautē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.