Foto – Bonappetit.lv

Pudiņš ar banānu krēmu – lielisks baudījums! 0

Pagatavošanas laiks: 30 min. + laiks ledusskapī
Porcijas: 4-6

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Putina pazemojums: neviens neierodas uz diktatoram tik nozīmīgo pasākumu – “uzmet” pat Krievijai draudzīgās valstis
Ja ASV uzbruks Irānai: 8 speciālisti konkrēti pasaka, kas pasaulē notiks 15
Gandrīz 800 zīdaiņu slepena kapsēta. Šausminošs stāsts par mūķeņu vadītu māju Īrijā
Lasīt citas ziņas

Aptuveni 100 ml aukstā pienā izšķīdināt kartupeļu cieti un pievienot olas dzeltenumus.

Pārējo pienu pārliet katliņā un uzkarsēt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievienot cukuru un vaniļas cukuru. Kad piens ir uzkarsis, pamazām pievienot pienu ar kartupeļu cieti. Visu laiku maisot karsēt 1-2 min. Pudiņu saliet deserta trauciņos un novietot ledusskapī.

Banānus notīrīt, sagriezt ripiņās.

Pannā izkausēt sviestu un pievienot 2 ēd.k. cukura.

Apmaisīt un pievienot banānus.

Cept banānus, kamēr tie izšķīst un cukurs ir pilnībā izkusis.

Ja desertu neplānojat pasniegt bērniem, var pievienot kādu alkoholu.

Saldo krējumu uzputot ar atlikušo cukuru. Banānus atdzsēt un saspaidīt ar dakšu. Pievienot saldo krējumu, samaisīt.

Pudiņu pasniedz ar banānu krēmu.

Izdekorēt var ar rīvētu šokolādi vai sasmalcinātiem cepumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.