Foto – Anda Krauze

Pudiņš ar karameles mērci 0

Vēl viena recepte, ko man iemācījis garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs. Sakuļu 2 olu dzeltenumus ar 3 ēdamkarotēm cukura, pievienoju 3 ēdamkarotes cidoniju sulas, iemaisu 100 g silta piena, iecilāju saputotus baltumus, iesijāju 2 ēdamkarotes miltu. Mērcei sabrūninu 2 ēdamkarotes cukura, iemaisu 2 ēdamkarotes saldā krējuma un ēdamkaroti sviesta. Formiņās lieku mērci, tad pudiņa masu, šauju cepeškrāsnī 140 grādos uz 40 minūtēm. Atdzesētu pudiņu dekorēju ar ogām.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.