Foto – Aija Geida

Pupiņas aroniju–tomātu mērcē 0

Sastāvdaļas
• 400 g izvārītu pupiņu
• 5 lieli tomāti
• Sauja aroniju
• Sīpols
• 2 ķiploka daiviņas
• 500 ml buljona
• 200 g žāvētas gaļas
• 1,5 ēdamkarote olīveļļas
• 4 ēdamkarotes sakapātu zaļumu (pētersīļi, selerijas, dilles)
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pannā ielej 200 ml buljona, pieber aronijas un mazliet pasutina, līdz ogas kļūst mīkstas. Sīpolu nomazgā, sakapā un apcep zeltaini brūnu atsevišķā pannā ar eļļu. Pievieno atlikušo buljonu, sakapātas ķiploka daiviņas, gabaliņos sagrieztus tomātus, smalki sagrieztus gaļas gabaliņus un izvārītas (vai konservētas) pupiņas. Uzkarsē, pievieno sāli un maltus melnos piparus, uzliek vāku un pasautē piecas minūtes. Pievieno aronijas ar buljonu un samaisa. Pasniedz ar zaļumiem un svaigu ceptu maizīti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.