Foto – Shutterstock

Pupiņu, tomātu un kukurūzas sautējums 0

Sastāvdaļas
• 400 g konservētu tumšo pupiņu
• 400 g tomātu
• 300 g žāvētas gaļas
• 300 ml ūdens
• 220 g konservētas kukurūzas
• Sarkanā paprika
• 2 sīpoli
• 2 ķiploka daiviņas
• 2 ēdamkarotes tomātu pastas
• 1,5 ēdamkarotes olīveļļas
• Šķipsniņa Kajennas piparu
• ½ tējkarotes kaltēta majorāna
• Buljona kubiciņš
• Ēdamkarote cukura
• Tējkarote sāls
• Zaļumi pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Slepkavas jūsu virtuvē: 8 pārtikas produkti, kas klusām iznīcina jūsu aknas, un var būt kaitīgāki pat par alkoholu
Kokteilis
Dvīņi ir intrigu meistari! Toksisks cilvēks – kā tas izpaužas atkarībā no zodiaka zīmes
Veselam
“Ar sievu esot svinējuši svētkus. Kārtīgi svinējuši…” Romantisks vakars kādam pārim Latvijā noslēdzies slimnīcā un ar traumām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus un ķiplokus sakapā. Papriku un tomātus sagriež gabaliņos, žāvētu gaļu – kubiciņos. Pannā uzsilda olīveļļu un apcep sīpolus. Pievieno papriku un tomātus. Ūdenī izšķīdina buljona kubiciņu un uzlej dārzeņiem, liek klāt sakapātus ķiplokus, cukuru, sāli, tomātu pastu, žāvētu gaļu un pupiņas. Samaisa, uzliek vāku un uz lēnas uguns sautē 20 minūtes. Izslēdz uguni, pievieno majorānu un Kajennas piparus (ja grib pikantāku). Pasniedz ar rīsiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.