Foto: Photoed/Shutterstock

Puravu zupa ar malto gaļu 0

Sastāvdaļas
• 1 l dārzeņu buljona
• 700 g puravu
• 500 g maltas liellopa gaļas
• mazs čili pipars
• sāls, pipari
• ēdamkarote miltu
• 200 g kausēta siera
• eļļa

Reklāma
Reklāma
Krievija plāno uzbrukumu 9 Eiropas pilsētām. Spiega atklātajos dokumentos minēts aptuvens laiks
“Nekaunīgi izmanto bēgļa statusu…” Cilvēki sašutuši par ukraiņu uzvedību Latvijā 48
Kokteilis
Auns ir dēmons, bet Vērsis – zombijs. Uzzini, kādu briesmoni slēpj tava horoskopa zīme
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Puravus nomazgā un sagriež ripiņās (var arī izmantot zaļās lapas). Čili piparam izņem sēklotni un pašu sasmalcina.

Sakarsētā eļļā apcep malto gaļu, tad pievieno puravus un čili, sāli un piparus. Pārkaisa miltus un ātri maisot apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek katlā, pārlej buljonu (vai ūdeni) un vāra uz lēnas uguns 15 minūtes. Īsi pirms gatavības iemaisa kausēto sieru.

Pasniedz ar saldo krējumu, bet diētiskāk – mazliet ierasina ķirbju eļļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.