Foto: Photoed/Shutterstock

Puravu zupa ar malto gaļu 0

Sastāvdaļas
• 1 l dārzeņu buljona
• 700 g puravu
• 500 g maltas liellopa gaļas
• mazs čili pipars
• sāls, pipari
• ēdamkarote miltu
• 200 g kausēta siera
• eļļa

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Puravus nomazgā un sagriež ripiņās (var arī izmantot zaļās lapas). Čili piparam izņem sēklotni un pašu sasmalcina.

Sakarsētā eļļā apcep malto gaļu, tad pievieno puravus un čili, sāli un piparus. Pārkaisa miltus un ātri maisot apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek katlā, pārlej buljonu (vai ūdeni) un vāra uz lēnas uguns 15 minūtes. Īsi pirms gatavības iemaisa kausēto sieru.

Pasniedz ar saldo krējumu, bet diētiskāk – mazliet ierasina ķirbju eļļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.