Foto: Photoed/Shutterstock

Puravu zupa ar malto gaļu 0

Sastāvdaļas
• 1 l dārzeņu buljona
• 700 g puravu
• 500 g maltas liellopa gaļas
• mazs čili pipars
• sāls, pipari
• ēdamkarote miltu
• 200 g kausēta siera
• eļļa

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Ovācijas un neviltota sajūsma! Dons iekļūst Eirovīzijas finālā 7
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Krievijas diktators Putins ir gatavs veikt nelielu militāru operāciju pret kādu no Baltijas valstīm
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Puravus nomazgā un sagriež ripiņās (var arī izmantot zaļās lapas). Čili piparam izņem sēklotni un pašu sasmalcina.

Sakarsētā eļļā apcep malto gaļu, tad pievieno puravus un čili, sāli un piparus. Pārkaisa miltus un ātri maisot apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek katlā, pārlej buljonu (vai ūdeni) un vāra uz lēnas uguns 15 minūtes. Īsi pirms gatavības iemaisa kausēto sieru.

Pasniedz ar saldo krējumu, bet diētiskāk – mazliet ierasina ķirbju eļļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.