Citāti 7


Jevgeņija Lukjanova izteikumi

* “Mūsu valsts pagājušajā gadsimtā ir pārdzīvojusi trīs formācijas – mēs bijām impērija, pēc tam Padomju Savienība un tagad – federācija. Šajā laikā mūsu valstij ir bijuši dažādi partneri un sabiedrotie, taču nemainīgi palikuši tikai divi – armija un flote.”

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
Putina sabiedrotais brīdina par globālu karu un “traģēdiju visai cilvēcei”
Kokteilis
VIDEO. Personības tests: izvēlies vienu dakšu un atklāj, ko tava izvēle liecina par tevi
Lasīt citas ziņas

* “Mēs neesam PSRS. Krievija ir cita valsts, starptautisko procesu dalībniece. Mēs vēlamies, lai mūs ņem vērā, mums ir savas nacionālās intereses, kuras mēs esam gatavi aizstāvēt. Tas izsaucis neadekvātu reakciju Rietumos, tuvu histērijai. Taču ignorēt Krievijas faktoru pasaulē nevarēs.”

* “Atgādinu, ka, neskatoties uz NATO solījumu nepaplašināties tālāk uz austrumiem, Baltija jau šobrīd ir NATO teritorija. Un tie ir tikai 150 kilometri no Sanktpēterburgas. Mūsu Rietumu partneri uzskata, ka solījums jāpilda tiem, kas to devuši, bet viņi jau sen vairs nav pie varas.”

CITI ŠOBRĪD LASA

* “ASV iztērēja piecus miljardus dolāru, lai sagatavotu Maidanu. Interesanti, vai Obamas padomnieki viņam ziņoja, ka šo darbību rezultātā Krima atgriezīsies Krievijas Federācijas sastāvā? Vai ka Putina reitings pēc tā pārsniegs 80 procentus. Bet vajadzēja par to ziņot, lai Obama padomā, vai ir vērts tērēt tādas summas. Iznāk, ka Obamas padomnieki ir mūsu galvenie palīgi. (..) Mums gribēja atriebties par Sīrijas ķīmiskajiem ieročiem, par Irānas kodolprogrammu, par Snoudena kungu, varbūt vēl kaut ko. Ar vārdu sakot, gribēja mums apakšā palikt tādu ezi. Palika, bet paši uz tā arī uzdūrās. Vienīgais viņu panākums ir īslaicīgs Eiropas izbīlis, kuru var izmantot NATO struktūru konsolidācijai. Mēs mūsdienu pasaules vērtējumos esam aizgājuši prom no aukstā kara stereotipiem, bet viņi ne.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.