Foto-Aija Geida

Rabarberi ar zemenēm
 0

Sastāvdaļas (litram ievārījuma): 300 g gabaliņos sagrieztu rabarberu, 300 g zemeņu, 400 g ievārījuma cukura, 1 ēdamkarote rīvētas citronu miziņas.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Veselam
Kā sadedzināt savu “riepiņu” 4 nedēļu laikā: 7 veselīgas uzkodas
Pēc 13 gadu pārtraukuma pasažieru lidmašīnas atkal lidos uz vienu no bīstamākajām pilsētām pasaulē
Dārgais minerālūdens, kas tiek pārdots arī Latvijā, nonācis liela Eiropas skandāla epicentrā
Lasīt citas ziņas

Zemenes sagriež gabaliņos, rabarberus tāpat, pievieno cukuru un smalki sarīvētu citrona miziņu un vāra uz lēnas uguns aptuveni 5 minūtes. Pēc tam nosmeļ putas, lej tīrās burkās un aizvāko.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.