
Foto-Aija Geida
Rabarberi ar zemenēm 0
Sastāvdaļas (litram ievārījuma): 300 g gabaliņos sagrieztu rabarberu, 300 g zemeņu, 400 g ievārījuma cukura, 1 ēdamkarote rīvētas citronu miziņas.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Kā sadedzināt savu “riepiņu” 4 nedēļu laikā: 7 veselīgas uzkodas
Pēc 13 gadu pārtraukuma pasažieru lidmašīnas atkal lidos uz vienu no bīstamākajām pilsētām pasaulē
Dārgais minerālūdens, kas tiek pārdots arī Latvijā, nonācis liela Eiropas skandāla epicentrā
Zemenes sagriež gabaliņos, rabarberus tāpat, pievieno cukuru un smalki sarīvētu citrona miziņu un vāra uz lēnas uguns aptuveni 5 minūtes. Pēc tam nosmeļ putas, lej tīrās burkās un aizvāko.