
Foto-Aija Geida
Rabarberi ar zemenēm 0
Sastāvdaļas (litram ievārījuma): 300 g gabaliņos sagrieztu rabarberu, 300 g zemeņu, 400 g ievārījuma cukura, 1 ēdamkarote rīvētas citronu miziņas.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Zemenes sagriež gabaliņos, rabarberus tāpat, pievieno cukuru un smalki sarīvētu citrona miziņu un vāra uz lēnas uguns aptuveni 5 minūtes. Pēc tam nosmeļ putas, lej tīrās burkās un aizvāko.