Foto: Marina Litvinova/Shutterstock

Rabarberos marinēta gaļa 0

Sastāvdaļas
• 2 kg cūkas vai vistas gaļas
• 1 kg sīpolu
• 3–5 rabarbera kāti (atkarībā no lieluma)
• 3 citroni
• 250 g majonēzes
• 1 mazā burciņa krievu sinepju
• garšvielu maisījums šašlikam bez sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā” 159
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cūkas vai vistas gaļu sagriež gabaliņos, sīpolus pusgredzenos. Rabarberus nomizo, sablendē biezenī.

Gaļai pievieno sinepes, majonēzi, garšvielu maisījumu, citronu sulu un rabarberu biezeni. Izmaisa. Ledusskapī patur vismaz divas stundas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.