Foto: Marina Litvinova/Shutterstock

Rabarberos marinēta gaļa 0

Sastāvdaļas
• 2 kg cūkas vai vistas gaļas
• 1 kg sīpolu
• 3–5 rabarbera kāti (atkarībā no lieluma)
• 3 citroni
• 250 g majonēzes
• 1 mazā burciņa krievu sinepju
• garšvielu maisījums šašlikam bez sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Uzvalku vairs nenēsāju” – bijušais tiesībsargs kļuvis par bezdarbnieku un piedzīvojis pārmaiņas privātajā dzīvē
Traģēdija ūdens atrakciju parkā: četrgadīga meitene nomirst pēc pēkšņa incidenta 1
“Neļāva nopirkt pat bezalkoholisko alu!” Cilvēki apjukuši par jaunajiem alkohola tirdzniecības ierobežojumiem 23
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cūkas vai vistas gaļu sagriež gabaliņos, sīpolus pusgredzenos. Rabarberus nomizo, sablendē biezenī.

Gaļai pievieno sinepes, majonēzi, garšvielu maisījumu, citronu sulu un rabarberu biezeni. Izmaisa. Ledusskapī patur vismaz divas stundas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.