Foto: Marina Litvinova/Shutterstock

Rabarberos marinēta gaļa 0

Sastāvdaļas
• 2 kg cūkas vai vistas gaļas
• 1 kg sīpolu
• 3–5 rabarbera kāti (atkarībā no lieluma)
• 3 citroni
• 250 g majonēzes
• 1 mazā burciņa krievu sinepju
• garšvielu maisījums šašlikam bez sāls

Veselam
Pamosties plkst. 2.00 vai 3.00 naktī bez iemesla? Iespējams, pie vainas kāds no šiem pārtikas produktiem
Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
RAKSTA REDAKTORS
“Tas neesot iemesls darbnespējas lapai.” Sieviete piedzīvo mulsinošu situāciju pie ārsta, skaidrojumu sniedz Veselības inspekcija
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cūkas vai vistas gaļu sagriež gabaliņos, sīpolus pusgredzenos. Rabarberus nomizo, sablendē biezenī.

Gaļai pievieno sinepes, majonēzi, garšvielu maisījumu, citronu sulu un rabarberu biezeni. Izmaisa. Ledusskapī patur vismaz divas stundas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.