Rabarberu čatnijs
Rabarberu čatnijs
Foto – Ilze Pētersone

Rabarberu čatnijs. Gatavo šefpavārs Edijs Vīnerts 0

Sastāvdaļas

Mizots rabarbers – 650 g, sarkanais sīpols – 400 g, čili pipars (halapenjo) – 60 g, iesala karamele – 60 g, olīveļļa – 20 g, cukurs – 50 g, sāls – 10 g.

Reklāma
Reklāma

Gatavošana

Kokteilis
Merkurs Skorpionā brīdina: 4 zodiaka zīmju pārstāvjiem tuvākajā nākotnē gaidāms liels pārbaudījums
Kokteilis
Svinēsim Latvijas valsts proklamēšanas 107. gadadienu! Vislatvijas 18. novembra pasākumu programma vienuviet
“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Lasīt citas ziņas

Uz uzkarsētas pannas olīveļļā cep sīki sagrieztus sarkanos sīpolus.

Kad sākuši karamelizēties, pievieno cukuru, iesala karameli, sīkos gabaliņos sagrieztu rabarberu un sakapātu čili.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz mazas uguns karamelizē viendabīgā biezā masā, pievieno pēc garšas sāli.

Pasniedz pie gaļas un sieriem (pie siltajiem ēdieniem – arī siltu).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.