Foto – Gosia Zet/Shutterstock

Rabarberu dzēriens ar laimu un piparmētru 0

Sastāvdaļas
• 3–4 rabarberu kāti
• 2 laimi
• 75–100 g cukura
• sauja jauno piparmētru zariņu
• 1 l ūdens

Reklāma
Reklāma
“Ja man “Swedbank” būtu nauda, es to pārskaitītu uz citu banku!” Sabiedrību satricina 17 gadus ilga krāpniecība 55
Traģēdija Brunavas pagastā: advokāts skaidro Modra Konovalova suņu nošaušanas tiesisko aspektu 1
Kokteilis
Četri zīlnieki izteica vienu un to pašu biedējošo prognozi par 2025. gada beigām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Piparmētras sakapā ar nazi un pēc tam saberž piestiņā. Rabarberu kātus nomizo un smalki sagriež. Laimus sagriež plānās šķēlītēs. Visu liek krūkā, pārkaisa ar cukuru, samaisa un ļauj diennakti ledusskapī nostāvēties. Uzlej ūdeni, samaisa un pasniedz ar ledus gabaliņiem. Ja nav laika diennakti turēt ledusskapī, var izlīdzēties ar ātro variantu – visas sastāvdaļas likt katlā un 10 minūtes vārīt uz lēnas uguns. Pēc tam nokāst, atdzesēt un likt galdā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.