Foto – Marta Purmale

Rabarberu risoto ar grūbām un garnelēm 0

Nepieciešams

• 200 g novārītu grūbu
• 100 g kuskusa
• 50 g svaiga rabarbera
• 20 g zilā siera
• 10 g ūdens
• 100 g garneļu

Reklāma
Reklāma
Okupanti zvēro: ukraiņi atraduši netradicionālu, taču efektīvu veidu, kā cīnīties pret Krievijas droniem
Vēl viens trieciens Īlonam Maskam: Tramps piešķir 10 miljardus viņa sliktākajam murgam
Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam 47
Lasīt citas ziņas

Tas ir līdzīgs risoto, varētu dēvēt arī par gruboto. Spēcinošs pamatēdiens, kur sava loma ir gan sieram, gan grūbu pamatīgumam. Rabarbers tam piešķir patīkamu svaigumu un, protams, papildu uzturvērtību.

Pagatavošana

Rabarberu nomizo, sagriež kubiciņos. Kuskusu sajauc ar iepriekš izvārītām grūbām un ūdeni, uzvāra. Putraimu maisījumam pievieno rabarberu, zilo sieru, garneles un visu vēlreiz mirkli pakarsē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz siltu, dekorētu ar jūraszālēm un dažādiem zaļumiem.

Sagatavots pēc žurnāla “36,6”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.