Publicitātes foto

Rabarberu un aveņu sorbets 0

Sastāvdaļas
500 g rabarberu
250 g aveņu
1 vaniļas pāksts
100 g cietes cukura jeb glikozes sīrupa
80 g baltā cukura
2 olu baltumi
30 ml rabarberu liķiera – pēc izvēles, ja vēlaties pastiprināt rabarberu garšu

Reklāma
Reklāma
“Baisi izkāmējusi, pārgurusi, nošņurkusi nelaimes čupiņa!” mammas dalās pieredzē, kādā stāvoklī bērni atbraukuši no Dziesmu svētkiem 163
Kokteilis
Burvīgi pēc dabas! Tie, kas dzimuši šajos datumos, viegli iegūst to, ko vēlas
Veselam
Centies zaudēt svaru, bet nesanāk? Iespējams, tavam organismam trūkst šo 6 vitamīnu, kas var būtiski ietekmēt vielmaiņas darbību
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rabarberus uzvāra ar avenēm, cukuru un cietes sīrupu. Sablendē un izspiež caur sietu. Atdzesē. Sakuļ olu baltumus biezās putās un iecilā rabarberu biezenī. Lej traukā un liek saldētavā. Ik pēc 30 minūtēm saputo, lai sorbets izdotos gaisīgs un nenoslāņotos. Tas jāatkārto vismaz 3–4 reizes, līdz sorbets pilnībā sastindzis.

Recepti piedāvā Rimi Gardēdis

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.