Publicitātes foto

Rabarberu un aveņu sorbets 0

Sastāvdaļas
500 g rabarberu
250 g aveņu
1 vaniļas pāksts
100 g cietes cukura jeb glikozes sīrupa
80 g baltā cukura
2 olu baltumi
30 ml rabarberu liķiera – pēc izvēles, ja vēlaties pastiprināt rabarberu garšu

Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Ārsts sēž kabinetā, bet pie viņa aiziet nevar, kas tas par absurdu Latvijā?” Jānis parāda neloģisko sistēmu valstī 42
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rabarberus uzvāra ar avenēm, cukuru un cietes sīrupu. Sablendē un izspiež caur sietu. Atdzesē. Sakuļ olu baltumus biezās putās un iecilā rabarberu biezenī. Lej traukā un liek saldētavā. Ik pēc 30 minūtēm saputo, lai sorbets izdotos gaisīgs un nenoslāņotos. Tas jāatkārto vismaz 3–4 reizes, līdz sorbets pilnībā sastindzis.

Recepti piedāvā Rimi Gardēdis

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.