Foto: Jana Behr/Shutterstock

Rabarberu un zemeņu džems 0

Sastāvdaļas
• 0,5 kg zemeņu
• 0,5 kg rabarberu
• 0,5 kg cukura
• 50 ml ruma vai konjaka

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šodien trīs zodiaka zīmēm gaidāma liela veiksme – viena no tām ir Svari!
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Krievijas radītais karš Ukrainā liek Latvijas krievvalodīgajiem palikt neitrāliem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rabarberus notīra un sagriež nelielos gabaliņos. Zemenes un rabarberus apber ar cukuru un uzlej alkoholu, atstāj uz divām stundām, lai atsulojas. Tad ber visu katlā, uzvāra, noputo un uz lēnas uguns vāra aptuveni 30 minūtes. Nemaisa, bet laiku pa laikam katlu sakrata un nosmeļ vēl parādījušās putas.

Karstu džemu pilda burkās, aizvāko, apgāž un lēni (burkas silti sasedz) ļauj atdzist.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.