Foto: Aija Geida
Rāceņa un ķirbja salāti 0
Sastāvdaļas
• vidējs rācenis
• vidējs burkāns
• 100 g skābētu kāpostu
• 75 g ķirbja
• 150 g skābā krējuma (20%)
• ⅓–½ tējkarotes sāls
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā?
5
Dārzeņus nomizo un smalki sarīvē. Tiem pievieno sīkāk sagrieztus skābētos kāpostus. Krējumu sajauc ar sāli un pārlej dārzeņiem.



