
Foto: Aija Geida
Rāceņa un ķirbja salāti 0
Sastāvdaļas
• vidējs rācenis
• vidējs burkāns
• 100 g skābētu kāpostu
• 75 g ķirbja
• 150 g skābā krējuma (20%)
• ⅓–½ tējkarotes sāls
Reklāma
Reklāma
“Varbūt tas nelietis Brunavā nošāva mazo Modra draugu tieši brīdī, kad viņš kaut kur zem krūmiem bija aizsnaudies?” Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols
5
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm
12
Dārzeņus nomizo un smalki sarīvē. Tiem pievieno sīkāk sagrieztus skābētos kāpostus. Krējumu sajauc ar sāli un pārlej dārzeņiem.