Foto: Aija Geida

Rāceņa un ķirbja salāti 0

Sastāvdaļas
• vidējs rācenis
• vidējs burkāns
• 100 g skābētu kāpostu
• 75 g ķirbja
• 150 g skābā krējuma (20%)
• ⅓–½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Dārzeņus nomizo un smalki sarīvē. Tiem pievieno sīkāk sagrieztus skābētos kāpostus. Krējumu sajauc ar sāli un pārlej dārzeņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.