Kad Vitai rokā kāds gardums un Rafī vēlīgs noskaņojums, viņš parāda kādu no saviem paraugdemonstrējumiem. “Ja Rafis nebūs labā omā, varat nelūgties – nekā nebūs,” nosaka saimniece.
Kad Vitai rokā kāds gardums un Rafī vēlīgs noskaņojums, viņš parāda kādu no saviem paraugdemonstrējumiem. “Ja Rafis nebūs labā omā, varat nelūgties – nekā nebūs,” nosaka saimniece.
Foto – Ilze Pētersone

– Jums patīk operas ar labām beigām. 1


– Vecākiem taču jāsaprot, vai bērnam grāmatu var lasīt pirms aizmigšanas, lai iegūtu pozitīvas emocijas, nevis pabaidītos. Ja savos darbos gribēšu kādu apslaktēt, ņemšu un uzrakstīšu šausmu stāstu.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 20
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 24
Lasīt citas ziņas

– Kā spējat apvienot administratīvu darbu ar radošo? Mūzas mēdz būt greizsirdīgas.

– Izcilais konstruktors un mākslinieks Leonardo da Vinči ir teicis, ka katrs cilvēks var vienādi attīstīt abas smadzeņu puslodes, tās tikai jātrenē. Labiķim kaut kas jādara ar kreiso roku un otrādi. Ja jau viens cilvēks to spēja, kāpēc lai es to nevarētu, protams, ne jau tādā līmenī kā viņš.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tas attiecas arī uz mūsdienu bērniem – daudziem garīgā attīstība nav tik laba, jo rakstīšana ar datoru viņiem tā nesekmē domāšanas attīstību kā rakstība ar roku.

Man rakstīšana palīdz arī interesantāk un radošāk pasniegt radiofrekvenču pārvaldības tēmu ikdienas vadītājas darbā valsts akciju sabiedrībā “Elektroniskie sakari”. Taču, ja būtu tikai jāraksta, es laikam paliktu ar putniem galvā.

– Zinu, ka Regīna Ezera piedzīvoto rakstīja uz mazām lapiņām, lai neaizmirstas un vēlāk var izmantot kādā darbā.

– Man atmiņa kā raganai, nav tā, ka slikto neatceros un to nākas pierakstīt… Vajag tikai pavilkt ārā. Notikušo piefiksēju un savā smadzeņu datorā gluži kā failu noglabāju sajūtas, ainavas, notikumus, situācijas.

– Jums ir liela “cietā diska” ietilpība.

– Jo vairāk galvu trenē, jo vairāk tur var ievietot – nav robežu. Turklāt lapiņas var arī pazaudēt, taču manas idejas neviens nevar nozagt – viss paliek prātā.


LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.