Foto: Heike Rau/Shutterstock

Redīsu mērcīte ar maurlokiem – lieliski der pie ceptas zivs 0

Sastāvdaļas
• 100–150 g rīvētu redīsu
• 100 g sagrieztu maurloku
• 200 ml vistas buljona
• 200 ml saldā krējuma
• pusdaiviņa ķiploka
• ½–1 ēdamkarote sinepju
• pustējkarote citrona sulas
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Kokteilis
Svinēsim Latvijas valsts proklamēšanas 107. gadadienu! Vislatvijas 18. novembra pasākumu programma vienuviet
Kokteilis
Kā un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Redīsus izvāra vistas buljonā mīkstus, pievieno krējumu un maurlokus. Pieliek saberztu ķiploku un visu sablendē. Tad pieliek sinepes, citrona sulu, piparus un sāli un visu samaisa.

Šī mērce lieliski harmonē ar ceptu zivi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.