Foto: Heike Rau/Shutterstock

Redīsu mērcīte ar maurlokiem – lieliski der pie ceptas zivs 0

Sastāvdaļas
• 100–150 g rīvētu redīsu
• 100 g sagrieztu maurloku
• 200 ml vistas buljona
• 200 ml saldā krējuma
• pusdaiviņa ķiploka
• ½–1 ēdamkarote sinepju
• pustējkarote citrona sulas
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Viens bērns miris, otrs ievietots intensīvajā nodaļā: epidemiologi sāk izmeklēt streptokoka infekcijas avotu
Nedrīkst ignorēt: trīs pazīmes, kas liecina, ka D vitamīna ir par daudz
Krievu ģimenes lūdz neatgriezt no gūsta viņu tuviniekus, bet atstāt Ukrainā: kas noticis? 43
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Redīsus izvāra vistas buljonā mīkstus, pievieno krējumu un maurlokus. Pieliek saberztu ķiploku un visu sablendē. Tad pieliek sinepes, citrona sulu, piparus un sāli un visu samaisa.

Šī mērce lieliski harmonē ar ceptu zivi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.