Foto: Heike Rau/Shutterstock

Redīsu mērcīte ar maurlokiem – lieliski der pie ceptas zivs 0

Sastāvdaļas
• 100–150 g rīvētu redīsu
• 100 g sagrieztu maurloku
• 200 ml vistas buljona
• 200 ml saldā krējuma
• pusdaiviņa ķiploka
• ½–1 ēdamkarote sinepju
• pustējkarote citrona sulas
• pipari
• sāls

Veselam
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
RAKSTA REDAKTORS
Traģisks notikums bērnu slimnīcā Rīgā – iespējams, mediķu kļūdas dēļ miris bērns
“Mēle nestāvēja aiz zobiem.” Skolotājs atklāj jauniešu stāstīto par 300 eiro vērto dalību protestā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Redīsus izvāra vistas buljonā mīkstus, pievieno krējumu un maurlokus. Pieliek saberztu ķiploku un visu sablendē. Tad pieliek sinepes, citrona sulu, piparus un sāli un visu samaisa.

Šī mērce lieliski harmonē ar ceptu zivi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.