Foto: Anda Krauze

Redīsu un lociņu smūtijs – neticami gards! 0

Sastāvdaļas
• 110 g sarkano redīsu
• 75 ml piena
• 30 ml skābā krējuma
• 3 lociņi
• ½ tējkarotes mārrutku
• Malti melnie pipari
• Sāls

Reklāma
Reklāma
PSRS laiku mode: 6 neglītākās lietas padomju sievietes garderobē 46
Putinam pēcteču nebūs. Krievijas un postpadomju pētnieces Mendrasas prognozes par mūsu nākotni
Kokteilis
FOTO. 10 visu laiku seksīgāko vīriešu tops – tajā iekļuvis arī visiem labi zināms latviešu dziedātājs
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Redīsus un lociņus sagriež un sablendē. Pievieno pienu, krējumu, garšvielas un vēlreiz sablendē. Lej glāzē, pievieno ledu, dekorē ar redīsa ripiņu un lociņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.