Foto: Anda Krauze
Redīsu un lociņu smūtijs – neticami gards! 0
Sastāvdaļas
• 110 g sarkano redīsu
• 75 ml piena
• 30 ml skābā krējuma
• 3 lociņi
• ½ tējkarotes mārrutku
• Malti melnie pipari
• Sāls
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
Lidmašīnu momentā “meta riņķī”. Pasažieri atklāj, ka “iekāpuši” kopā ar līķi
Rīgas mērs dabū negaidītu sutu par meitas pirmo piezīmi skolā
Pagatavošana.
Redīsus un lociņus sagriež un sablendē. Pievieno pienu, krējumu, garšvielas un vēlreiz sablendē. Lej glāzē, pievieno ledu, dekorē ar redīsa ripiņu un lociņiem.



