Foto – Fotolia

Reņģes marinādē. Garšos kā pie omes! 1

Sastāvdaļas
• Reņģes
• Milti
• Eļļa

Marinādei
• 0,5 l ūdens
• 1 ēdamkarote cukura
• 1 ēdamkarote sāls
• 1–2 ēdamkarotes etiķa esences
• 2–3 sīpoli
• 2 lauru lapas
• 2–3 krustnagliņas
• 6–7 smaržīgie pipari
• 5 melnie pipari

Reklāma
Reklāma
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Ukrainas iznīcinātājs, bombardē un bloķē okupantu ceļu uz karsto punktu; krievu pašnāvnieki spridzinātāji bezspēcīgi
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vispirms ūdenī aptuveni minūti pavāra ripās sagrieztus sīpolus, tad pievieno pārējās marinādes sastāvdaļas un uzkarsē.

Reņģes iztīra, nomazgā, apvārta miltos, uzkaisa sāli un cep eļļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karstas kārto bļodā un pārlej ar karstu marinādi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.