Foto – Fotolia

Reņģes marinādē. Garšos kā pie omes! 1

Sastāvdaļas
• Reņģes
• Milti
• Eļļa

Marinādei
• 0,5 l ūdens
• 1 ēdamkarote cukura
• 1 ēdamkarote sāls
• 1–2 ēdamkarotes etiķa esences
• 2–3 sīpoli
• 2 lauru lapas
• 2–3 krustnagliņas
• 6–7 smaržīgie pipari
• 5 melnie pipari

Reklāma
Reklāma
atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
Kokteilis
“Pirmo sēru periodu ar raudāšanu ik dienu jau esmu pārvarējusi!” Aktrise Burnicka nāk klajā ar bēdīgu ziņu
VIDEO. “Mani apčakarēja!” Sieviete ar slepeno kameru atmasko mājražotājus Vērmanes dārzā. Vai tas viss tiešām ir teātris? 1
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vispirms ūdenī aptuveni minūti pavāra ripās sagrieztus sīpolus, tad pievieno pārējās marinādes sastāvdaļas un uzkarsē.

Reņģes iztīra, nomazgā, apvārta miltos, uzkaisa sāli un cep eļļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karstas kārto bļodā un pārlej ar karstu marinādi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.