Foto – Fotolia

Reņģes marinādē. Garšos kā pie omes! 1

Sastāvdaļas
• Reņģes
• Milti
• Eļļa

Marinādei
• 0,5 l ūdens
• 1 ēdamkarote cukura
• 1 ēdamkarote sāls
• 1–2 ēdamkarotes etiķa esences
• 2–3 sīpoli
• 2 lauru lapas
• 2–3 krustnagliņas
• 6–7 smaržīgie pipari
• 5 melnie pipari

“Pilnībā neaizsargāta!” Britu medijs nosauc vājāko valsti Eiropā cīņā pret Krieviju 1
“Es par tavu 1,50 nabagāks nepalikšu, bet tavs bērns…” Sieviete Ziemassvētku tirdziņā pazemota bērna priekšā
Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vispirms ūdenī aptuveni minūti pavāra ripās sagrieztus sīpolus, tad pievieno pārējās marinādes sastāvdaļas un uzkarsē.

Reņģes iztīra, nomazgā, apvārta miltos, uzkaisa sāli un cep eļļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karstas kārto bļodā un pārlej ar karstu marinādi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.