Publicitātes foto

Riekstos un linsēklās 
cepts cukini
 0

Sastāvdaļas pēc vajadzības: 
mazie cukini, Brazīlijas rieksti, linsēklas, rapšu eļļa, 
Gorgondzolas siers.


Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
7 latviešu dīvainības, ko saprotam tikai mēs paši un kas mums šķiet absolūti normālas
Kurā gultas pusē tu guli? Izrādās, ka tas var daudz pastāstīt par tavu personību
RAKSTA REDAKTORS
“Gribēju nopirkt mazbērniem, bet apstulbu par cenu” – Dace vīlusies šī gada zemeņu cenā, bet vai tā tiešām ir augsta?
Lasīt citas ziņas

Mazos cukini gareniski sagriež, kārto veidnē, pārslaka ar rapšu eļļu un uz apmēram 12 minūtēm liek cepeškrāsnī 180 ˚C. Tikmēr Brazīlijas riekstus sasmalcina un sajauc ar linsēklām. Ar to pārkaisa cukini, uzliek arī leknu šķēli siera un 230 ˚C cep vēl trīs minūtes, kamēr siers kļūst zeltaini brūns. 


Ēdienu gatavoja šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.