Publicitātes foto

Riekstos un linsēklās 
cepts cukini
 0

Sastāvdaļas pēc vajadzības: 
mazie cukini, Brazīlijas rieksti, linsēklas, rapšu eļļa, 
Gorgondzolas siers.


Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Cilvēki, kas dzimuši šajos 4 datumos, uz Zemes nav pirmo reizi
Kokteilis
Svariem visvairāk veicas janvārī, bet Auniem – oktobrī: katras zodiaka zīmes veiksmīgākais gada mēnesis
Veselam
Kāpēc pāri šķiras pēc gadiem ilgas kopdzīves: 10 biežākie iemesli
Lasīt citas ziņas

Mazos cukini gareniski sagriež, kārto veidnē, pārslaka ar rapšu eļļu un uz apmēram 12 minūtēm liek cepeškrāsnī 180 ˚C. Tikmēr Brazīlijas riekstus sasmalcina un sajauc ar linsēklām. Ar to pārkaisa cukini, uzliek arī leknu šķēli siera un 230 ˚C cep vēl trīs minūtes, kamēr siers kļūst zeltaini brūns. 


Ēdienu gatavoja šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.