Publicitātes foto

Riekstos un linsēklās 
cepts cukini
 0

Sastāvdaļas pēc vajadzības: 
mazie cukini, Brazīlijas rieksti, linsēklas, rapšu eļļa, 
Gorgondzolas siers.


Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Lasīt citas ziņas

Mazos cukini gareniski sagriež, kārto veidnē, pārslaka ar rapšu eļļu un uz apmēram 12 minūtēm liek cepeškrāsnī 180 ˚C. Tikmēr Brazīlijas riekstus sasmalcina un sajauc ar linsēklām. Ar to pārkaisa cukini, uzliek arī leknu šķēli siera un 230 ˚C cep vēl trīs minūtes, kamēr siers kļūst zeltaini brūns. 


Ēdienu gatavoja šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.