Publicitātes foto

Riekstos un linsēklās 
cepts cukini
 0

Sastāvdaļas pēc vajadzības: 
mazie cukini, Brazīlijas rieksti, linsēklas, rapšu eļļa, 
Gorgondzolas siers.


Kā gatavot?

Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Veselam
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām 8
RAKSTA REDAKTORS
“Jūs tur tajā valdībā esat nojūgušies?” Valdība par tautas naudu reklamē sevi komercmedijos 19
Lasīt citas ziņas

Mazos cukini gareniski sagriež, kārto veidnē, pārslaka ar rapšu eļļu un uz apmēram 12 minūtēm liek cepeškrāsnī 180 ˚C. Tikmēr Brazīlijas riekstus sasmalcina un sajauc ar linsēklām. Ar to pārkaisa cukini, uzliek arī leknu šķēli siera un 230 ˚C cep vēl trīs minūtes, kamēr siers kļūst zeltaini brūns. 


Ēdienu gatavoja šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.