Riekstu konfektes ar mandelēm 0

Sastāvdaļas – 100 g baltās šokolādes, 70 g piena šokolādes, 20 g sviesta, 120 g mandeļu, 50 g cukura.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
Šausminošs atklājums Latvijā: dzīvoklī atrasta sieviete, kas mirusi pirms 4 gadiem
Kokteilis
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Lasīt citas ziņas

Mandeles viegli apgrauzdē. Riekstus sasmalcina blenderī, atstājot dažas mandeles veselas.

Katlā ar biezu apakšu izkausē cukuru, karstā cukurā liek samaltos riekstus, visu samaisa. Uzliek uz cepampapīra atdzist. Atdzisušo masu sablenderē smalkā pulverī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ūdens peldē izkausē balto šokolādi un sviestu, pa vienai karotei pievieno sablenderēto masu, kamēr maisījums paliek biezs. Ja masa ir pārāk sausa, pievienojiet vēl kausētu šokolādi. Ja masa ir pārāk šķidra, pieberiet samaltus riekstus.

Ar rokām veido konfektes, katrai pa vidu ieliek veselu mandeli. Aptuveni uz 10 minūtēm konfektes ieliek ledusskapī.

Tikmēr izkausē piena šokolādi (var mikroviļņu krāsnī). Katru konfekti iemērc šokolādes masā un liek ledusskapī uz 15 minūtēm.

Pēc tam seko rotāšanas darbi. Var pārkrāsot ar baltās šokolādes strīpām, var apviļāt kakao pulverī vai apbārstīt ar sarīvētām vafelēm. Brīva improvizācija.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.