Foto – Aija Geida

Rīsu krēms ar brūklenēm 0

Sastāvdaļas
• 100 g brūkleņu
• 300 g izvārītu rīsu
• 120 g Filadelfijas siera
• 150 ml saldā krējuma
• 3 ēdamkarotes cukura
• Ēdamkarote vaniļas cukura

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Nācu no pagraba…” Modra kaimiņiene Rasma atklāj liktenīgos notikumus un dalās ar neredzētu foto
Veselam
Kas notiek ar ķermeni, uz 30 dienām pilnībā atsakoties no alkohola?
“Kādam superīgam mērķim uz visiem soliņiem promenādē ir šie s..i?” Atbild Rīgas dome
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Brūklenes samaisa ar cukuru un noliek, lai atsulojas. Saldo krējumu saputo ar Filadelfijas sieru un vaniļas cukuru. Iemaisa rīsus. Kārto deserta traukos un pārlej ar brūkleņu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.