Foto – Aija Geida
Rīsu krēms ar brūklenēm 0
Sastāvdaļas
• 100 g brūkleņu
• 300 g izvārītu rīsu
• 120 g Filadelfijas siera
• 150 ml saldā krējuma
• 3 ēdamkarotes cukura
• Ēdamkarote vaniļas cukura
Reklāma
Reklāma
Slaidiņš: “Lai kā mūsu politiķi negribētu to atzīt, bet Latvijas pierobeža ir Padomju Latvija”
Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti
1
Nopludināti visi 28 miera plāna punkti: kāpēc Polijai tajā ir unikāla loma?
50
Pagatavošana.
Brūklenes samaisa ar cukuru un noliek, lai atsulojas. Saldo krējumu saputo ar Filadelfijas sieru un vaniļas cukuru. Iemaisa rīsus. Kārto deserta traukos un pārlej ar brūkleņu mērci.



