Foto – Aija Geida
Rīsu krēms ar brūklenēm 0
Sastāvdaļas
• 100 g brūkleņu
• 300 g izvārītu rīsu
• 120 g Filadelfijas siera
• 150 ml saldā krējuma
• 3 ēdamkarotes cukura
• Ēdamkarote vaniļas cukura
“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
“Tagad vēl jo vairāk nebrauksim!” No jaunā gada mainīsies Jūrmalas iebraukšanas nodevas apmērs
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Pagatavošana.
Brūklenes samaisa ar cukuru un noliek, lai atsulojas. Saldo krējumu saputo ar Filadelfijas sieru un vaniļas cukuru. Iemaisa rīsus. Kārto deserta traukos un pārlej ar brūkleņu mērci.



