Rīsu pārslu sacepums 0

Sastāvdaļas – 1 glāze rīsu pārslas, 2 glāzes piena, 2 olas, 150 g biezpiena, 1 vidēja lieluma burkāns, 1 ēd.k sviesta, 100 g svaiga siera vai skāba krējuma, vaniļas cukurs vai citrusa augļu miziņa, 4 ēd.k mannas, cukurs ap 5 ēd.k, bet būtībā pēc garšas, var pievienot žāvētus augļus, riekstus utt. Šoreiz piebērtas apgrauzdētas saulespuķu sēkliņas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Pienā izvāra rīsu pārslu biezputru. Ļauj dzesēties.

Olas puto ar cukuru, vaniļas cukuru un sviestu, līdz cukurs izkusis.

Burkānu sarīvē uz smalkās rīves.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saputotajām olām pievieno svaigo sieru, biezpienu un rīvēto burkānu, visu vēl saputo.

Pievieno mannu un izmaisa.

Savieno rīsu pārslu putru un šo sagatavoto maisījumu, saulespuķu sēkliņas, visu izmaisa.

Liek ietaukotā formā un cep 180 grādos ap 40 minūtēm.

Recepti iesūtījusi Natālija Rogova

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.