Rīsu pārslu sacepums 0

Sastāvdaļas – 1 glāze rīsu pārslas, 2 glāzes piena, 2 olas, 150 g biezpiena, 1 vidēja lieluma burkāns, 1 ēd.k sviesta, 100 g svaiga siera vai skāba krējuma, vaniļas cukurs vai citrusa augļu miziņa, 4 ēd.k mannas, cukurs ap 5 ēd.k, bet būtībā pēc garšas, var pievienot žāvētus augļus, riekstus utt. Šoreiz piebērtas apgrauzdētas saulespuķu sēkliņas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Lasīt citas ziņas

Pienā izvāra rīsu pārslu biezputru. Ļauj dzesēties.

Olas puto ar cukuru, vaniļas cukuru un sviestu, līdz cukurs izkusis.

Burkānu sarīvē uz smalkās rīves.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saputotajām olām pievieno svaigo sieru, biezpienu un rīvēto burkānu, visu vēl saputo.

Pievieno mannu un izmaisa.

Savieno rīsu pārslu putru un šo sagatavoto maisījumu, saulespuķu sēkliņas, visu izmaisa.

Liek ietaukotā formā un cep 180 grādos ap 40 minūtēm.

Recepti iesūtījusi Natālija Rogova