Praktiski
Receptes

Rīsu pārslu sacepums0

Sastāvdaļas – 1 glāze rīsu pārslas, 2 glāzes piena, 2 olas, 150 g biezpiena, 1 vidēja lieluma burkāns, 1 ēd.k sviesta, 100 g svaiga siera vai skāba krējuma, vaniļas cukurs vai citrusa augļu miziņa, 4 ēd.k mannas, cukurs ap 5 ēd.k, bet būtībā pēc garšas, var pievienot žāvētus augļus, riekstus utt. Šoreiz piebērtas apgrauzdētas saulespuķu sēkliņas.

Pagatavošana.

Pienā izvāra rīsu pārslu biezputru. Ļauj dzesēties.

Olas puto ar cukuru, vaniļas cukuru un sviestu, līdz cukurs izkusis.

Burkānu sarīvē uz smalkās rīves.

Saputotajām olām pievieno svaigo sieru, biezpienu un rīvēto burkānu, visu vēl saputo.

Pievieno mannu un izmaisa.

Savieno rīsu pārslu putru un šo sagatavoto maisījumu, saulespuķu sēkliņas, visu izmaisa.

Liek ietaukotā formā un cep 180 grādos ap 40 minūtēm.

Recepti iesūtījusi Natālija Rogova

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.

Lasītākie

LE
LETA
Sports
VIDEO. Mairis Briedis Latvijai sagādā īstus svētkus: pēc 12 raundu cīņas uzvar kubieti un kļūst par pasaules čempionu 5
3 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Kalnu Karabahā sācies karš: ievainoti un miruši arī civilie iedzīvotāji, izsludināts karastāvoklis
12 minūtes
AK
Aija Kaukule
Kultūra
“Mēs esam atraduši labu veidu, kā karot, bet kā sarunāties, īsti ne.” Saruna ar režisoru Valteru Sīli
Intervija 2 stundas
AJ
Anita Jaunbelzere
Laukos
Latvijā izgudrots vēl nebijis divritenis. Ģimenes uzņēmuma veiksmes stāsts no Cēsīm 7
17 stundas
SK
Skaties.lv
Ekonomika
“Krāmē mantas un atgriežas Latvijā.” Daudzi tautieši Lielbritānijā palikuši bez algām un pabalstiem 32
14 stundas