Foto-vk.com

Rīsu un tītara filejas sacepums 0

Sastāvdaļas – 125 g (viena paciņa) rīsu, 500 g tītara (vistas) filejas, 250 ml skābā krējuma, 2 olas, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
7 produkti, no kuriem vajadzētu atteikties sievietēm pēc 40 gadu vecuma. Kādu ļaunumu tie var nodarīt?
Veselam
Ārste atklāj piecus dīvainus, bet efektīvus veidus, kā izvairīties no saaukstēšanās
Kokteilis
10 lietas mājoklī, kas “apēd” tavu enerģiju
Lasīt citas ziņas

Sālsūdenī novāra rīsus. Fileju sagriež nelielos gabaliņos.

Atsevišķā traukā sajauc kopā fileju, rīsus, krējumu, olas, pēc garšas pievieno sāli. Sagatavoto masu liek ietaukotā veidnē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep cepeškrāsnī 200 grādu karstumā apmēram 40–45 minūtes, līdz izveidojas brūna garoziņa.

Pēc vēlmēm īsi pirms gatavības sacepumu var pārkaisīt ar rīvētu sieru un vēl iešaut cepeškrāsnī.

Rotā ar zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.