Foto-vk.com

Rīsu un tītara filejas sacepums 0

Sastāvdaļas – 125 g (viena paciņa) rīsu, 500 g tītara (vistas) filejas, 250 ml skābā krējuma, 2 olas, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Atklāj, ko tieši tava telefona numura cipari piesaista – bagātību, mīlestību vai prieku
Tas pats notika ar Prigožinu: Kremlī briest kaut kas vēl interesantāks par dumpi vai sazvērestību
“Teica kundzīte, kura brauca bučoties ar Putinu!” Vairas Vīķes-Freibergas sacītais par Stambulas konvenciju izraisa viedokļu viesuļvētru 3
Lasīt citas ziņas

Sālsūdenī novāra rīsus. Fileju sagriež nelielos gabaliņos.

Atsevišķā traukā sajauc kopā fileju, rīsus, krējumu, olas, pēc garšas pievieno sāli. Sagatavoto masu liek ietaukotā veidnē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep cepeškrāsnī 200 grādu karstumā apmēram 40–45 minūtes, līdz izveidojas brūna garoziņa.

Pēc vēlmēm īsi pirms gatavības sacepumu var pārkaisīt ar rīvētu sieru un vēl iešaut cepeškrāsnī.

Rotā ar zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.