Foto-Anda Krauze
Rīvmaizē panētas jāņusiera standziņas 0
Sastāvdaļas
• jāņusiers (ar augstu tauku saturu)
• olas
• rīvmaize
• olīveļļa
Reklāma
Reklāma
Mielava koncerts pārsteidz! “No uzstāšanās pie okupantu pieminekļa līdz “nāvi krievu okupantiem!” ir ļoti patīkams progress”
TESTS. Izvēlies vienu figūru un uzzini, ko tā var atklāt par tavām bērnības traumām
“Nesaprotu, kā var tā izturēties pret savu māti.” Raimonda Paula mazmeita emocionāli reaģē uz populārās kafejnīcas “Rasols” slēgšanu
Mērcei
• skābais krējums
• malti melnie pipari
• sāls
• baziliks
• laims
Pagatavošana.
Sieru sagriež strēmelītēs, apviļā rīvmaizē, sakultā olā, tad vēlreiz rīvmaizē un cep uz pannas sakarsētā olīveļļā (ja vēlas – sviestā). Pasniedz ar mērci, kas pagatavota no skābā krējuma, kam pievienots sakapāts baziliks, sāls un malti pipari.



