Foto-Anda Krauze
Rīvmaizē panētas jāņusiera standziņas 0
Sastāvdaļas
• jāņusiers (ar augstu tauku saturu)
• olas
• rīvmaize
• olīveļļa
“Es eju pensijā!” Vīrietis nopērk lietotu jaku un paliek bez vārdiem par to, ko atradis tās kabatā
Uzzinot Sidnejas terorista vārdu, satraukties sāk arī latvieši
“Jūs tur tajā valdībā esat nojūgušies?” Valdība par tautas naudu reklamē sevi komercmedijos
19
Mērcei
• skābais krējums
• malti melnie pipari
• sāls
• baziliks
• laims
Pagatavošana.
Sieru sagriež strēmelītēs, apviļā rīvmaizē, sakultā olā, tad vēlreiz rīvmaizē un cep uz pannas sakarsētā olīveļļā (ja vēlas – sviestā). Pasniedz ar mērci, kas pagatavota no skābā krējuma, kam pievienots sakapāts baziliks, sāls un malti pipari.



