
Foto-Anda Krauze
Rīvmaizē panētas jāņusiera standziņas 0
Sastāvdaļas
• jāņusiers (ar augstu tauku saturu)
• olas
• rīvmaize
• olīveļļa
Reklāma
Reklāma
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
VIDEO. “Cepuri nost, grūtākais teikums TV vēsturē!” Soctīklotāji sajūsmā par ziņu diktores Vondas prasmīgo dikciju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mērcei
• skābais krējums
• malti melnie pipari
• sāls
• baziliks
• laims
Pagatavošana.
Sieru sagriež strēmelītēs, apviļā rīvmaizē, sakultā olā, tad vēlreiz rīvmaizē un cep uz pannas sakarsētā olīveļļā (ja vēlas – sviestā). Pasniedz ar mērci, kas pagatavota no skābā krējuma, kam pievienots sakapāts baziliks, sāls un malti pipari.