Foto-Shutterstock

Rozā sangrija ar zemenēm un vaniļu 0

Sastāvdaļas – 750 ml rozā sausā vīna (vai pussausā vīna), 50 ml ruma, 200 g zemeņu, apelsīns, 1/2 citrona, zaļš ābols, vaniļas pāksts, 3 ēdamkarotes cukura, ledus.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Receptes
Kuru zivi nedrīkst ēst kopā ar ādu: eksperts nosauc sugas un brīdina par sekām
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Lasīt citas ziņas

Nomazgā un nomizo apelsīnu, sagriež nelielos gabaliņos.

Ābolu rūpīgi nomazgā, izgriež serdi un sagriež šķēlītēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nomazgātas un nosusinātas zemenes sagriež 4 daļās katru.

No puscitrona izspiež sulu.

Dziļā traukā liek apelsīnu, ābolu un zemenes, visu pārlej ar citrona sulu.

Cukuru sajauc ar rumu un iegūto sīrupu pārlej augļiem, pievieno vaniļu.

Augļus apsedz ar vāciņu un liek ledusskapī uz 30 – 60 minūtēm, lai tie atsulojas.

Atdzesē vīnu. No augļu masas izvelk vaniļas pāksti. Pielej augļiem vīnu, pievieno ledu.

Dzērienu salej glāzēs, pasniedz atdzesētu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.