Foto-Shutterstock

Rozā sangrija ar zemenēm un vaniļu 0

Sastāvdaļas – 750 ml rozā sausā vīna (vai pussausā vīna), 50 ml ruma, 200 g zemeņu, apelsīns, 1/2 citrona, zaļš ābols, vaniļas pāksts, 3 ēdamkarotes cukura, ledus.

Pagatavošana.

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
Lasīt citas ziņas

Nomazgā un nomizo apelsīnu, sagriež nelielos gabaliņos.

Ābolu rūpīgi nomazgā, izgriež serdi un sagriež šķēlītēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nomazgātas un nosusinātas zemenes sagriež 4 daļās katru.

No puscitrona izspiež sulu.

Dziļā traukā liek apelsīnu, ābolu un zemenes, visu pārlej ar citrona sulu.

Cukuru sajauc ar rumu un iegūto sīrupu pārlej augļiem, pievieno vaniļu.

Augļus apsedz ar vāciņu un liek ledusskapī uz 30 – 60 minūtēm, lai tie atsulojas.

Atdzesē vīnu. No augļu masas izvelk vaniļas pāksti. Pielej augļiem vīnu, pievieno ledu.

Dzērienu salej glāzēs, pasniedz atdzesētu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.