Rožainais pavasara deserts 0

Sastāvdaļas

Aptuveni 400 gramu rabarberu (2-3 kāti), nomizoti un diagonāli sagriezti 2-2,5 cm garos gabaliņos.
1/4 krūze cukura plus pannai
1/2 vaniļas pāksts
Nesālīts sviests pannas ieziešanai
Putukrējums vai saldējums.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

Sagrieztos rabarberus un 1/4 krūzes cukura sajauc lielā stikla vai māla traukā. No vaniļas pāksts iztīra sēklas un pievieno rabarberiem, tad starp tiem iejauc arī pašu pāksti. Notur 20 minūtes.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Ieziež cepamtrauku ar sviestu un izkaisa ar cukuru, rūpīgi noberot nost visu, kas nepielīp sviestam. Ielej traukā rabarberu maisījumu un cep aptuveni 30 minūtes, pusceļā maigi apmaisot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc izņemšanas no krāsns izmet vaniļas pāksti un rabarberiem ļauj mazliet atdzist. Pasniedz vēl siltus ar putukrējumu vai saldējumu.

Tulkots no yummly.com

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.