Rožainais pavasara deserts 0

Sastāvdaļas

Aptuveni 400 gramu rabarberu (2-3 kāti), nomizoti un diagonāli sagriezti 2-2,5 cm garos gabaliņos.
1/4 krūze cukura plus pannai
1/2 vaniļas pāksts
Nesālīts sviests pannas ieziešanai
Putukrējums vai saldējums.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Kokteilis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
“Papucim būtu derējis pamācīties no dēla…” Sieviete vīlusies piedzīvotajā izrādes laikā, citi “vainīgo” aizstāv 7
Lasīt citas ziņas

Sagrieztos rabarberus un 1/4 krūzes cukura sajauc lielā stikla vai māla traukā. No vaniļas pāksts iztīra sēklas un pievieno rabarberiem, tad starp tiem iejauc arī pašu pāksti. Notur 20 minūtes.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Ieziež cepamtrauku ar sviestu un izkaisa ar cukuru, rūpīgi noberot nost visu, kas nepielīp sviestam. Ielej traukā rabarberu maisījumu un cep aptuveni 30 minūtes, pusceļā maigi apmaisot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc izņemšanas no krāsns izmet vaniļas pāksti un rabarberiem ļauj mazliet atdzist. Pasniedz vēl siltus ar putukrējumu vai saldējumu.

Tulkots no yummly.com

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.