Foto: Pilipphoto/Shutterstock

Rudenim piestāv ingvers. Idejas, kuriem ēdieniem tas der 0

Ingvers labi sader ar Āzijas ēdieniem, kā arī konditorejas izstrādājumiem un desertiem. Kā garšviela tiek izmantota notīrīta un samalta sakne. Ingvers ir iecienīts ķīniešu un indiešu virtuvē. Jāatceras, ka sālītiem ēdieniem ingvers jāpievieno uzmanīgi, saldajiem – pēc garšas. Ingveru pievieno konditorejas izstrādājumiem, piemēram, piparkūkām, ēdieniem no āboliem un bumbieriem, augļu salātiem, dzērieniem, ievārījumiem, dārzeņu un sēņu ēdieniem, marinādēm, cūkgaļai, austrumtautu virtuves ēdieniem, zivīm, vistas gaļai un vēžveidīgajiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kā zināt, ka esi pieaudzis? 14 skumji, bet smieklīgi pierādījumi 3
Kokteilis
Aunam olu kultenis, Vēžiem – mīksti vārītas. Kāda veida brokastu olas ir atbilstošas tavai zodiaka zīmei
Krimināls
Kristīni izsekoja un izkrāpa 10 000 eiro: noved līdz stadijai, ka biju gatava atdod visu, lai tikai tiktu projām, kaut kur drošībā!
Lasīt citas ziņas

Īpaši piemērots kā garšviela pie putukrējuma un saldējuma. Tagad, kad ārā kļūst drēgns, laiks nobaudīt arī ļoti veselīgo ingvera tēju.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.