
Foto: Fotolia
Rudens avenes kompotā 0
Sīrupam – uz 1 l ūdens ņem 400–500 g cukura.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek?
2
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Stingras ogas pilda tīrās, izkarsētās burciņās, uzlej uzvārītu un atdzesētu sīrupu. Uzliek vāciņus un burkas pasterizē +70 °C (puslitra burkas aptuveni 15–20 minūtes).
! Temperatūra nedrīkst būt augstāka, citādi ogas izjuks.
VIDEO. “Ko jūs viņai kafijā piebērāt klāt?” Rūta Dvinska tiek pie smieklu lēkmes, lasot laika ziņas
FOTO. Pavisam neierasts skatupunkts ēdiena fotografēšanā! Rīgas ēdienu fotogrāfs Mihails Pavļenko saņem zelta balvas prestižā starptautiskā konkursā
Ko dara latvietis, kad sāk līt? Neko – viņš jau tāpat bija sagatavojies sliktākajam. Populārākās anekdotes, kā ārzemēs pasmejas par latviešiem
Kompotam var izmantot vasaras aveņu šķirnes ‘Glen Ample’ ogas, jo tās ir stingras un neizjūk, bet rudenī – aveņu šķirni ‘Polana’.