Foto: Fotolia

Rudens avenes kompotā 0

Sīrupam – uz 1 l ūdens ņem 400–500 g cukura.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Tu pati sev pieliec klāt gadus! 8 ieradumi, kas liek sievietēm novecot ātrāk 13
Kokteilis
“Tas ir pieņemams 20 gados, ne jau 44!” Magone, ienākot kavaliera dzīvoklī, paliek mēma
“Šķiet, bailes kļūt nepopulāram ir stiprākas par morāli!” Latvieši neizpratnē – kur pazudis mūsu valsts prezidents?
Lasīt citas ziņas

Stingras ogas pilda tīrās, izkarsētās burciņās, uzlej uzvārītu un atdzesētu sīrupu. Uzliek vāciņus un burkas pasterizē +70 °C (puslitra burkas aptuveni 15–20 minūtes).

! Temperatūra nedrīkst būt augstāka, citādi ogas izjuks.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kompotam var izmantot vasaras aveņu šķirnes ‘Glen Ample’ ogas, jo tās ir stingras un neizjūk, bet rudenī – aveņu šķirni ‘Polana’.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.