Foto: Fotolia
Rudens avenes kompotā 0
Sīrupam – uz 1 l ūdens ņem 400–500 g cukura.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Tu pati sev pieliec klāt gadus! 8 ieradumi, kas liek sievietēm novecot ātrāk
13
“Tas ir pieņemams 20 gados, ne jau 44!” Magone, ienākot kavaliera dzīvoklī, paliek mēma
“Šķiet, bailes kļūt nepopulāram ir stiprākas par morāli!” Latvieši neizpratnē – kur pazudis mūsu valsts prezidents?
Stingras ogas pilda tīrās, izkarsētās burciņās, uzlej uzvārītu un atdzesētu sīrupu. Uzliek vāciņus un burkas pasterizē +70 °C (puslitra burkas aptuveni 15–20 minūtes).
! Temperatūra nedrīkst būt augstāka, citādi ogas izjuks.
Mežāžiem derētu palēnināt tempu, bet Auniem būs enerģijas pieplūdums. Nedēļas nogales horoskops
Cilvēkiem tas tikai jauc galvu… Kāpēc depozīta maksu nevar ierēķināt cenā, lai uzreiz skaidrs, cik pie kases būs jāmaksā?
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
Kompotam var izmantot vasaras aveņu šķirnes ‘Glen Ample’ ogas, jo tās ir stingras un neizjūk, bet rudenī – aveņu šķirni ‘Polana’.



