Foto: Fotolia
Rudens avenes kompotā 0
Sīrupam – uz 1 l ūdens ņem 400–500 g cukura.
Pagatavošana.
Poliklīnikas darbiniece rīkojās nelikumīgi: kā Ingūna nejauši noklausījās sarunu un atklāja tīšu pacientu muļķošanu
“Esam vienojušies.” Izskan baumas, ka eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas vīrs nonācis pansionātā
Šīs 4 zodiaka zīmes vēl visu atlikušo decembri būs laimīgas: tās sagaidīs uzvaras vien
Stingras ogas pilda tīrās, izkarsētās burciņās, uzlej uzvārītu un atdzesētu sīrupu. Uzliek vāciņus un burkas pasterizē +70 °C (puslitra burkas aptuveni 15–20 minūtes).
! Temperatūra nedrīkst būt augstāka, citādi ogas izjuks.
VIDEO. Kas par skatu! Ukrainas jūras droni Melnajā jūrā saspridzina un izsit no ierindas Krievijas “ēnu flotes” tankkuģi “Dashan”
Kurš “X Faktors” talants finālā iemirdzēsies visspožāk un plūks uzvaras laurus? Bukmeikeri izsaka pirmās prognozes
Publicēts Eiropas ietekmīgāko cilvēku tops: sarakstā pirmo reizi iekļauts arī ASV prezidents Tramps, netālu no viņa arī Krievijas diktators Putins
Kompotam var izmantot vasaras aveņu šķirnes ‘Glen Ample’ ogas, jo tās ir stingras un neizjūk, bet rudenī – aveņu šķirni ‘Polana’.



