Foto: Shutterstock

Rukolas smūtijs ar apelsīna sulu 0

Rukolas lapiņām ir nedaudz pikanta, piparota garša ar pavisam maigu rūgtumiņu pēcgaršā. Tās atgādina jaunās, nepāraugušās pieneņu lapiņas. Mazliet līdzīga garša ir arī lapu sinepēm. Rukola sader ar spinātiem, visu veidu salātlapām, tomātiem un sieru. Rukolas lapiņas var izmantot arī dažādu gardu maizīšu, pastas pagatavošanai, ceptu un grilētu dārzeņu pildījumos un smūtijos. Šoreiz piedāvājam gardu un atspirdzinošu kokteili.

Reklāma
Reklāma
“Tas bija kas draudīgs, bariņš melnādaino apstājās un…!” sieviete dalās ar Ogres svētkos redzēto
Kokteilis
Cilvēkiem, kas dzimuši šajos četros datumos, piemīt īpaša spēja dziedināt citus 13
Kokteilis
“50 tūkstoši cilvēku un hītu nav! Un tie sadzērušies fani!” “Prāta Vētras” koncerta apmeklētāji izsakās par lielkoncertu Mežaparkā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• Liela sauja rukolas
• Bumbieris
• 250 ml apelsīnu sulas
• 100 ml jogurta bez piedevām
• 2 ēdamkarotes valriekstu vai mandeļu
• Ledus gabaliņi

Pagatavošana.
Riekstus nakti izmērcē aukstā ūdenī. Bumbieri sagriež gabaliņos. Visas sastāvdaļas liek blenderī un sakuļ. Pasniedz uzreiz, lai nenoslāņojas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.