Foto no “Radisson Blue Hotel Latvija” arhīva

Sacepts brī siers rīsu mīklā 0

KĀ GATAVOT?

Brī sieru sagriež mazos trīsstūrīšos un ietin rīsu mīklā tā, lai siers nosegts no visām pusēm. Pārziež ar sakultu olu un cep karstā eļļā. Pasniedz siltas ar dažādām mērcītēm.

Reklāma
Reklāma
Ja ASV uzbruks Irānai: 8 speciālisti konkrēti pasaka, kas pasaulē notiks 15
Gandrīz 800 zīdaiņu slepena kapsēta. Šausminošs stāsts par mūķeņu vadītu māju Īrijā
Veselam
Zinātnieki izsaka steidzamu brīdinājumu par alus dzeršanu no stikla pudelēm! Ko viņi atklāja?
Lasīt citas ziņas

Gatavoja “D’vine” pavārs VIKTORS MANUELS BARAJASS GARCIA.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.