Publicitātes foto

Safrāna – šokolādes kūka 0

Sastāvdaļas
100 g sviesta
200 g baltās šokolādes
3 olas
50 ml cukura
2 ēd.k. vaniļas cukura
3 ēd.k. gaišā cukura sīrupa
1 paciņa safrāna
Smalki sarīvēta laima miziņa
Šķipsniņa sāls
150 ml kviešu miltu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Lasīt citas ziņas

Brūkleņu krēms
250 ml 35% saldā krējuma
100 ml svaigā brūkleņu ievārījuma

Saldo krējumu saputo. Ja vēlas, pievieno 2-3 ēd.k. cukuru. Samaisa ar brūkleņu ievārījumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kūkas pagatavošana.
1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 175 °C.
2. Izkausējiet sviestu, noceliet no plīts un pievienojiet šokolādi.
3. Saputojiet olas, cukuru un vaniļas cukuru. Pievienojiet sīrupu, safrānu, laima miziņu un sāli.
4. Šokolādes un sviesta maisījumu lejiet klāt olu maisījumam. Iesijājiet miltus.
5. Masu lejiet ietaukotā formā un cepiet cepeškrāsnī 20-25 min. Gatavai kūkai ir jābūt mazliet lipīgai.
6. Pasniedziet atdzesētu ar brūkleņu un putukrējuma krēmu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.