Foto-LETA

Sakņu salāti burciņās 0

Ņem vienādās daļās (apmēram pa 2 kg) sīpolus, papriku, tomātus un kabačus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
7 latviešu dīvainības, ko saprotam tikai mēs paši un kas mums šķiet absolūti normālas
Tuvojas postošs negaiss? Laika prognoze ceturtdienai neiepriecina
Kurā gultas pusē tu guli? Izrādās, ka tas var daudz pastāstīt par tavu personību
Lasīt citas ziņas

Visus sagriež un liek katlā, pēc garšas pieber sāli un cukuru. Nedaudz pavāra. Tad liek tīrās izkarsētās burkās un aizvalcē vāciņus.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.