Foto: Izzet Ugutmen/Shutterstock

Sāļā kefīra želeja 0

Sastāvdaļas
• glāze Salātu kefīra
• 3 tējkarotes auksta ūdens
• 2 tējkarotes želatīna
• rukola, salāti, dīgsti
• sāls, garšvielas

Reklāma
Reklāma
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā 134
Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kefīram pievieno sāli un garšvielas. Aukstā ūdenī uzbriedina želatīnu, tad izkausē karstā ūdens peldē, ko pievieno kefīram. Rūpīgi izmaisa un lej dažādās veidnītēs: seklās bļodiņās, kēksu formiņās, kam apakšā izkārto zaļumus, lai būtu košāk.

!!! Kefīra želeju var pasniegt ar vārītiem jaunajiem kartupelīšiem un siļķi, bet ziemā – ar pelēkajiem zirņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.