Foto: Izzet Ugutmen/Shutterstock

Sāļā kefīra želeja 0

Sastāvdaļas
• glāze Salātu kefīra
• 3 tējkarotes auksta ūdens
• 2 tējkarotes želatīna
• rukola, salāti, dīgsti
• sāls, garšvielas

Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Veselam
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām 8
RAKSTA REDAKTORS
“Jūs tur tajā valdībā esat nojūgušies?” Valdība par tautas naudu reklamē sevi komercmedijos 19
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kefīram pievieno sāli un garšvielas. Aukstā ūdenī uzbriedina želatīnu, tad izkausē karstā ūdens peldē, ko pievieno kefīram. Rūpīgi izmaisa un lej dažādās veidnītēs: seklās bļodiņās, kēksu formiņās, kam apakšā izkārto zaļumus, lai būtu košāk.

!!! Kefīra želeju var pasniegt ar vārītiem jaunajiem kartupelīšiem un siļķi, bet ziemā – ar pelēkajiem zirņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.