Foto-vk.com

Sāļā uzkoda no siļķes “Zemenītes” – fotorecepte 0

Sastāvdaļas – mazsālīta siļķe, sarkanais sīpols, dilles, biete, 2 – 3 kartupeļi, citrona sula, olīveļļa, pētersīļi, sezams.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus un bieti novāra, atdzesē un nomizo.

Bieti sarīvē uz smalkās rīves, kartupeļus samīca biezenī, visu samaisa kopā viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Siļķi un sīpolu sagriež mazos gabaliņos, samaisa ar sasmalcinātām dillēm.

No biešu masas izveido nelielu plācenīti, vidū liek tējkaroti siļķu pildījuma, aiztaisa biešu masu ciet, veidojot zemenītes formu.

No olīveļļas un citrona sulas veido mērcīti, ar kuru pārlej visas “zemenītes”, pārkaisa ar sezamu.

No pētersīļiem veido zemeņu lapiņas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.