Foto: Sarmīte Ozola
Sāļās krēmsiera bumbiņas 0
Sastāvdaļas
• 180 g krēmsiera
• majonēze
• 12 mandeles
• 12 olīvas
• 1 ķiploka daiviņa
• 30 g diļļu
• 1 tējkarote citrona sulas
• raudene
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits
97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Trīs zodiaka zīmes, kas decembrī saņems īpaši “brangas” prēmijas
Pagatavošana.
Sieru saputo, pievieno majonēzi, saspiestu ķiploku un raudeni. Samaisa, līdz veidojas viendabīga masa. Katrā olīvā ieliek pa mandelei. No siera masas gatavo bumbiņas, vidū ieliek ar mandeli pildītu olīvu, apviļā dillēs. Sprauž uz koka iesmiņa un kārto uz šķīvja.



