Foto: Sarmīte Ozola

Sāļās krēmsiera bumbiņas 0

Sastāvdaļas
• 180 g krēmsiera
• majonēze
• 12 mandeles
• 12 olīvas
• 1 ķiploka daiviņa
• 30 g diļļu
• 1 tējkarote citrona sulas
• raudene

Reklāma
Reklāma
Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
Siliņa gatava lauzt izdienas pensiju veco kārtību: “Nevaram atļauties, ka prokurors 50 gados pamet darbu”
Kokteilis
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sieru saputo, pievieno majonēzi, saspiestu ķiploku un raudeni. Samaisa, līdz veidojas viendabīga masa. Katrā olīvā ieliek pa mandelei. No siera masas gatavo bumbiņas, vidū ieliek ar mandeli pildītu olīvu, apviļā dillēs. Sprauž uz koka iesmiņa un kārto uz šķīvja.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.