Foto: Aija Geida

Salāti ar diedzētām sinepju sēklām un ķirštomātiņiem 0

Sastāvdaļas
• 150 g ķirštomātiņu
• 60 g salātlapu mix
• 25 g diedzētu sinepju sēklu

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• ēdamkarote kļavu sīrupa
• ½ tējkarotes krievu sinepju
• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.
Ķirštomātiņus nomazgā un pārgriež uz pusēm. Salātlapas nomazgā un nosusina. Uz šķīvjiem kārto diedzētas sinepju sēklas (tās izdīgst 2–3 dienās), tomātus un salātu lapiņas. Pagatavo mērci, sajaucot visas tai paredzētās sastāvdaļas, un pārlej salātiem. Iznāk izcili, pikanti salāti, jo sinepes dod patīkamu asumu un aromātu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.