Foto: Aija Geida

Salāti ar diedzētām sinepju sēklām un ķirštomātiņiem 0

Sastāvdaļas
• 150 g ķirštomātiņu
• 60 g salātlapu mix
• 25 g diedzētu sinepju sēklu

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• ēdamkarote kļavu sīrupa
• ½ tējkarotes krievu sinepju
• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.
Ķirštomātiņus nomazgā un pārgriež uz pusēm. Salātlapas nomazgā un nosusina. Uz šķīvjiem kārto diedzētas sinepju sēklas (tās izdīgst 2–3 dienās), tomātus un salātu lapiņas. Pagatavo mērci, sajaucot visas tai paredzētās sastāvdaļas, un pārlej salātiem. Iznāk izcili, pikanti salāti, jo sinepes dod patīkamu asumu un aromātu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.