Foto – Aija Geida

Salāti ar diedzētu sieramoliņu: vitamīnu bumba! 0

Sastāvdaļas
• 60 g salātlapu mix
• 100 g redīsu
• 50 g diedzētu sieramoliņa sēklu

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• ēdamkarote agaves sīrupa
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.
Redīsus nomazgā un sagriež ripiņās. Salātlapas noskalo un nosusina žāvētājā vai noliek notecināties uz virtuves papīra dvieļa. Uz šķīvja kārto salātlapas, redīsus un izdiedzētās sieramoliņa sēklas (tās dīgst 4–5 dienas). Pagatavo mērci, atsevišķā bļodā samaisot visas tai paredzētās sastāvdaļas. Pārlej salātiem. Sieramoliņa sēklas dod patīkamu pikantu, mazliet asu, rūgtenu garšu.

CITI ŠOBRĪD LASA

! Mērcei paredzēto agaves sīrupu var aizstāt ar kļavu vai cukurbiešu sīrupu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.