Foto-Aija Geida

Salāti ar majorānu un gurķumētru 0

Sastāvdaļas
• 3–4 salātlapas
• 2 ēdamkarotes sakapātu majorāna lapiņu
• 2 gurķi
• 2 gurķumētras lapiņas
• 5–6 skābeņu lapiņas
• 2 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• 1 ēdamkarote sakapātu diļļu
• 75 ml skābā krējuma
• 50 ml kefīra
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 191
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gurķus sagriež šķēlītēs. Gurķumētru nomazgā un smalki sakapā (ja nav gurķumētras, ņem vēl vienu mazu gurķi). Salātlapas nomazgā, nosusina un saplūkā ar rokām. Visus zaļumus un gurķus samaisa bļodā. Atsevišķā traukā sajauc kefīru ar skābo krējumu un sāli. Pirms pasniegšanas uzlej salātiem un samaisa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.