Foto – Anda Krauze
Salāti ar marinētām bietēm un sieru – ļoti vienkārši 0
Sastāvdaļas
Salātlapas, dilles, loki – zaļumi pēc izvēles (sagriezti vai saplucināti), marinētas bietītes, apcepts Jāņu siers, kaņepju sēkliņas.
Pagatavošana.
“Nespēju izskaidrot, cik pazemota jūtos…” Stradiņa slimnīcas paciente milzīgo maksu par autostāvvietu uzskata par necilvēcīgu
116
TESTS. Decembra laimes cepumiņi: izvēlies vienu un saņem mazu pareģojumu pirmajam ziemas mēnesim
Šos ēdienus ir aizliegts likt uz galda Vecgada vakarā: Uguns zirgs būs dusmīgs!
Vispirms kārto zaļumus, tad sagrieztas marinētās bietītes, sieru, pārkaisa ar kaņepju sēkliņām.



